Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo je Zike: http://www.youtube.com/watch?v=0MhEXYo2bzo
ZIKA DON'T DROP THE SOAP ! ! !
Sta kaze Zika, kakve su nam sanse protiv Slovaka
On nazove selektora Slovaka i kaze mu da ima jedna rupa na Ivan Sedlu i prazna je....
Ma gledo sam usdjenje na video snimcima na youtube,sve se ja slazem daj zika kriminalac i to stoji ali i oni tuzioci su haman kao i on kriminalci.gledo sam onog keljmendija on svjedok Turkovicu kad ga Karkin pita nesto on gleda u tuzica cavku i kajmakovicku nec da odgovori dok mu ne daju signal kako da odgovori.Moje osobno misljenje je da imaju dokaz za Tolica i Mekica ali za pljacku kargo cenra nikave dokaze nemaju cuj nasli masinu za brojanje para ito zapakovanu fabricki i to im dokaz il za drogu onaj lonac na autu pa mogoj zika kupit auto takvo ko jos gleda kakav je lonac u auta kad kupuje ima tu jos svasta.Moje misljenje da je sudija neki korektan covjek usvakom slucajju ce Turkovic bit osudjen i nekace akoj ubijo ljude zbog novca.A za tuzioce isti su oni kao i Turkovic kriminalci vidli smo kako podmecu dokaz Budimiru sa onim parama u hodniku.
neeeeeeeeeee moja omiljena safunjara se blizi kraju, glavni lik ce biti omiljena treba u kavezu, smr smrc
Kad mu ga "metnu"...ima da mu oci ispadnu....
Fahrija ili "Đavolji advokatu", nisam smatrao da ćeš izvesti završnu riječ, pokušavajući opravdati gubitak predmeta, prihvati realnost, Turković je presudio sam sebi svim gnusnim kriminalnim radnjama, kraj priče.. P.S. Mičite šljam s gradskih ulica, dugogodišnja robija!
Zar nije Mjesecar Davolji advokat ?
@marijuana2 Fahrija Karkin: "Danas je Fahrija Karkin, bez sumnje, jedan od najpoznatijih advokata u Bosni i Hercegovini, a prema mišljenju mnogih, i jedan od najboljih. A to mišljenje dijeli i Karkin. Zbog onih koje je branio, dobio je nadimak "đavolji advokat"." Omar Mehmedbašić: "Omar još iz osnovne škole nosi nadimak SMRAD, zaradio ga je zato što je pljuvao u dlanove i onda ih brisao od farmerke, tako ulojene farmerke je znao nositi po mjesec dana. :cry: Čini mi se da mu ni sada higijena nije neka jača strana, vidjela sam ga par puta baš onako ulojenog."
PRIKAŽI ODGOVORE (7)