Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada treba spominjat genocide,kada treba sređivat sinu studije na americkim fakultetima od bh para,kada treba blebatati o ratu,kada treba bjezat u hrvatsku da se cjepi,kada treba sastančit po beču i drugim velegradovima-to bisera zna.Kada treba za gradjane.....nema nista....0....slika i prilika lose i trome sda politike.
neka mi neko nabroji jednog, ali jednog sda ministra koji je u zadnjih 20 godina uradio nesto pozitivno za svoju zemlju. sda neovisno o korupciji i kriminalu jednostavno ima najlosije kadrove u zemlji. ne mogu ljudi ni za ministra vanjskih poslova u ovako bitnim vremenima naci normalnu osobu bez mrlje na cv-u. a treba i pomenuti: da se neko iz cetvorke vakcinisao u hrvatskoj, sda botovi bi pucali 20 komentara u minuti o tome
Narod i pravda official....Svaka čast...sve top komentar do top komentara-zasluženo!Definitivno si najjači klix komentator!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kazu dvije karte joj kupuju za avion... Mjesta jedno do drugog
Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno sta narod dozvoljava da mu par korumpiranih,glupih i nestrucnih politicara radi
Ova opet u Becu? Vraca li se u Bosnu? Mozda bi trebala ici pjeske da malo oslabi.
kakvo je ovo prase
Baka prase 😂😂😂😂
Krava debela
pa pametna žena kako narod glasa takvu vlast dobije, boli nju za narod, malo idemo u šoping po inostranstvu ipak treba opravdat pare od obveznika, a vakcine i zaštita građana to dolazi u iducem milenijumu.
Prdara.
MRŠ!
Ne valjaju joj Vuckove vakcine..pa neka nam da onda te sto je ona nabavila..kakav lik,jbte..kada je zaposlila sina u nasu ambasadu,kaze pa sta,kvalifikovan je,zavrsio je fakultet!??Smradu jedan od zene
ova debela da ima i malo obraza dala bi ostavku. samo se smuca po sastancima a nikakvih efekata.
Divi joj cefa hahahahahahahs. Stizu vakcine garantovano ali 2021 hidzretske godine
Bisera, gledaj da nam nabaviš ove što idu za bogate zemlje vakcine, nemoj ove što se proizvode za siromašne zemlje trećeg reda... :)
Jel to oni jos uvijek spominju Vuciceve vakcine? Vakcine kojima ističe rok za 20 dana????
Sci su kriv8 za vakcine samo ona i njene kolege nisu? Kako se covax dogovorio sa Zimbabveom a ne moze sa vama? Dok se vi ogradite i dogovorite sve propade, nego vidi kad si vec gore, ima li kakav viljuskar za tebe da udjele kao sadaku.
Ma, neka zena malo ode u shopping, malo putovanja, za politike ionako i nije. Hvala Aliji kojem je bila ljubavnica i idemo dalje.
A šta, drugo, očekivati od Velekvislingovih, i Iverovih, pušikara i ližiguza, nego da istrajavaju na realizaciji Velekvislingove, i Iverove, misije, tj. bosnocida (genocid + etnocid + ekocid). Velekvislingov, i Iverov, mir je gori od rata, zato što je pod strogim patronatom UN-a i EU-e, što onemogućava bh-građane, narode, društvo i državu da neposredno odlučuju o vlastitoj sudbini.