Kada treba spominjat genocide,kada treba sređivat sinu studije na americkim fakultetima od bh para,kada treba blebatati o ratu,kada treba bjezat u hrvatsku da se cjepi,kada treba sastančit po beču i drugim velegradovima-to bisera zna.Kada treba za gradjane.....nema nista....0....slika i prilika lose i trome sda politike.
Kako se očigledno vidi, Cetvorka ništa učinkovito ne radi osim stalnih prijetnji građanima kućnim pritvorom i lockdownom, konstantnog prebacivanja krivice na građane i prijetnje kažnjavanjem, u što je uveo i svog ministra policije Kanticu, nismo još vidjeli nijednu svrsishodnu mjeru i akciju kojom ogroman sistem kojim upravlja stavlja u službu borbe protiv pandemije i njenih posljedica.
neka mi neko nabroji jednog, ali jednog sda ministra koji je u zadnjih 20 godina uradio nesto pozitivno za svoju zemlju. sda neovisno o korupciji i kriminalu jednostavno ima najlosije kadrove u zemlji. ne mogu ljudi ni za ministra vanjskih poslova u ovako bitnim vremenima naci normalnu osobu bez mrlje na cv-u. a treba i pomenuti: da se neko iz cetvorke vakcinisao u hrvatskoj, sda botovi bi pucali 20 komentara u minuti o tome
Prikaži sve komentare (195)