Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan od razloga zasto smo BIG SHIT!!!
lopovluka ima svugdje, u hrvatskoj pogotovo, ali oni o svojoj državi govore-lijepa... ...a što se tiče države, ona se nadograđuje vjekovima...ne može se stvoriti za jednog mandata, ali se može uništiti za kratko vrijeme...zato izađi na izbore i bori se za nadogradnju...i voli svoju državu, ne nazivaj je pogrdnim imenima...
@REZIDENT2016 Bravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Almazaga?
Tako to radi lopovska koalicija SDA-SBB. Koliko treba njihovih kadrova da se uhapsi da bi narod shvatio da za njih ne treba glasati. Kao sto vise nema potrebe glasati za Nasu LGBT stranku, osim ako nisi peder.
"Prva turistička zajednica je stavljena van akta i ona je pod nadzorom pravnih osoba. " Bog te pita šta je htio reći ovim. Čuj zajednica stavljena van akta?! Čuj nadziru je pravne osobe?!
Koliko onda bi trebo dobiti direktor ove u Sarajevu gdje su duple pare
treba u muriju ko mu je dao ime...cuj Almazaga......
Treba promijenit ime u Bilmezaga
pokenjam ti se na roditelje treba ih na elektricnu zbog imena tvog hahahahhahahahhah
koja stranka je vodila to kolo?
almazaga hahahahahhahahhahahhahahahhahahhaHhahahhahahahhahahHHhahhahahahhahahahhahahahahhahah
@Klixan ja i jesam efendija zaradio sam titulu u ratu dok sam svercao kamione preko gorazda za Sarajevo sa sajom i glavnim covjekom sda aljom
Almaz-aga... sta dalje reci...
Ma u kojem svijetu ti zivis?! Zar se iko moze diviti smradu mostarskih kontejnera, smecu na svakom cosku, razvaljenim ulicama i trotoarima, fus-robi koja se nudi, totalnom izumiranju autenticnih zanatlija u Starom gradu, stolicama i stolovima mafijaskih gazda restorana po kaldrmi starog grada, bespravnim mostovima preko Bune u Blagaju, smecu i smradu u Pocitelju i Medjugorju, ... lista je veoma duga. Sve odgovorne iz HNK na dozivotnu odmah
Ne znam koja je stranka bio, al imam neki osjecaj da je SDA. Sad cu bas provjerit...
citam negdje da je ovaj pjan stalno i da napada maloljetnice po gradu
@hasancengicefendija , moj susjed , vrlo pokvaren covjek kad je u alkoholisanom stanju , sto se bas ne bi moglo reci kad je trijezan... dakle , danju je normala , uglavnom , a nocu povileni . Voli mlade i zgodne , a ima i takvu kcerku ....da ne pricam dalje ... i ovo je ruzno od mene .
Pranje novca. Cuj TZ TK. Sta je sljedece? Institut za nuklearnu fiziku Buzim
Grad Tuzla je isto pokrenuo proceduru za osnivanje sopstvene turisticke organizacije
Desava li se ista pozitivno ovdje?
--- Novim Zakonom o turističkim zajednicama TK, kojim je omogućeno novo formiranje Kantonalne turističke zajednice, također su zaustavljene i višegodišnje zloupotrebe u vezi s obaveznim zakonskim plaćanjem boravišnih taksi. NOVIM ZAKONOM RIJEŠILI PLAĆANJE BORAVIŠNIH TAKSI ?! Nisu problem boravišne neg POREZ ! AKo kladionice ne plaćaju porez zašto bi siromašni turistički radnici. Relativno siromašni u odnsou na posvemašnje ugroženo hravtsko MEđugorje :)))
Sta tebe boli briga kako ce Hrvati placati porez? Uzeli ste nam samoupravu HZ-HB, i cijenu toga placate i placate jos desetljecima
@Referendum2016 PA ne bi bilo plaćanja i da ima samouprave ! Morao bi neko plaćat tu samoupravu a nema mahnitih Bošnjaka !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)