Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Moly Dok su štuke i meseršmiti letili iznad Bosne Ferhadija je stajala na mjestu a i Stari Most a i Aladza - samo su cekali metuzaleme iz šube i sa šubarama nafilovane historijskim cinjenicama da pokazu civilizacijske tekovine. tocak istorije se dobrano pokrenuo od vremena u kojem si ti. a i dosta finih lekcija je ostalo... ti si jos uvijek u \'istoriji burazeru i nema tebe iz te šube a i šubare nikad i ni za lijeka.
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
to tebi kravetino krivo što nisi mogla ući u bihać sa svojim kokardašima, i samo da ti kažem bujrum u bihać poštenim ljudima a vas kokardaše će mo uvijek dočekati isto
e šo ga za prave neotvore,išao bi svakog vikenda kući :)
Bihac je najljepsi grad u BiH. Moje subjektivno misljenje.
-Narodi sa Balkana nestignu da potrose istoriju a vec drugu pisu.
Bihac je uvijek bio poseban grad u BiH, ponosan sam sto mi je rodni grad :)
Historija je majka zivota, Bez nje te svako moze oralno a i analno silovati.
Zbog ovakvih ko Moly se ta istorija i ponavlja, vazda prevrcu po njoj, i to njenom najgorem dijelu i da je bar protumace kako treba nego je jos je i izvrnu da te Bog sacuva. Hajd zavuci se u sumu opet pa prevrci koliko hoces po njoj, eto ti i njihovi djedovi, Handzar divizije, stuke i sva ostala cuda. Biscanima i Austrijanerima - svaka cast!
vasic.Pa ne pise tako u dejtonskom sporazumu,da nasi vekovni svapski neprijatelji,mogu sletat gde im se cefne!Ajd iduci put da sletite u nase prdimaovljane,a ja cu prije toga pocupat korov na letaliscu,da ne nastradate!
Nismo se tako dogovorili,austrijanci!
Bio je i Autswich na mjestu također. Bila je i Handzar divizija i u njoj babo nacije Alija. A na Koševu je bila vojarna Crne Legije a zapovjedik joj je bio Bećir Lokmić iz Semizovca. Danas je naka Lokmićeva glavna tužiteljica u B i H. A Tito se uto vrijeme krijući provlačio kroz Romanijska sela, ni cigaru nije smio zapaliti da ga u mraku nevide Njemci i domaći multietničari. I onda Srbin iz Pljevalja zvani Walter jedini antifašist bio u gradu. A sad antifašista koliko voliš, množe se geometrijskom progresijom.
Da su stigli u Bosansku Dubicu lično bi jih primijo TKZ. presjednik TKZ. Mjesne Zajednice Genocidne Milokrad Do-dick
Blago se tim turistima... :)
Tako su im djedovi sa avionima letili iznad Bosne. Samo su im se avioni zvali ŠTUKE. Ja bi im preporučio da probaju skočiti iz aviona sa padobranom. Drvar bi bio idealna destinacija. Samo bi trebalo domorodce obavijestiti o točnom mjestu i vremenu iskakanja, kako bi im priredili tradicionalnu Balkansku srdačnu dobrodošlicu.