Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, sad će ovog morona opet trebati slušati 4 godine, kad sadašnji moron siđe s vlasti. Od 333 i kusur miliona ljudi, ponovo moraju birati između dva nekompetentna idiota, koje više od pola glasača ne može ni očima vidjeti.
Dokaz da gubi od Bidena. Zamisli gubiš izbore od lika koji ima 90 godina i ne zna koji je dan i godina. E moj Trumpe raspali, valja u zatvor ako se ne pobijedi na izborima.
🤣🤣🤣
HAHAHAHAHHA TRUMPH LEGENDA, POMOZI UKRAJINI ALI DAJ IM KREDITE PA NEKA SAMI SEBI PLACAJU RAT.
Pa ni ovo do sada im nije poklonjeno, sve će to neko platit, Njemačka i Evropa uglavnom.
Troprsti na aparatima. Trampe srbine šta znači ovo ? Postoji takav način kreditnog zaduživanja i Ukrajina je dobila tu vrstu pomoći. U Kongresu dok su demokrate bili većina izglasan je Lend liz paket pomoći. Isti takav su koristile SSSR,Kina,UK,Francuska... u WWII. Sve što dobiju na kredit mogu zadržati i za to platiti. Uništeno se otpisuje. Zar i ti sine Trampe ?
Bolje vam je da se odmah predate nego prihvatite duznicko robstvo, manje ce vas izginuti a ziviti cete boljim zivotom
Pa naravno, preuzeti cijelu Ukrajinu. Zemlju, šume, fabrike, ceste, željeznice, sve.. Kao da na to oni drugi nisu mislili kad su slali pomoć...
vraca se kalkulator, lika samo novac zanima🤣🤣🤣
a genocidnoj aparthejd tvorevini izraelu?
Tipovi sa kapicama imaju ključeve od magacina oružja, oni nikome ne polažu račune.
savjetovali glupana da nece dobiti izbore ako nepodrzi ukrainu
Ti pomozi prvo sebi pa onda drugima