Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mom odusevljenju nema kraja!!! U ime svih buducih mama, tata i njihovih bebica, HVALA!!!
je l\' ovo ona zgrada u kojoj su bili tenkovi ARBiH, pa je oni s brda srusise, a to su oni isti sto su se izvukli iz grada i zasjeli na brda da pucaju po istom, to jeste da brane grad granatama, a ovi odozdo sto su napadali grad sa tenkovima u porodilistima, bibliotekama, muzejima i olimpijskim objektima koje ovi s brda sto brane grad granatama srusise i zapalise... tako meni prico radovan i ja mu povjerovao...
pa bilo je krajnje vrijeme da se presele u ovu zgradu..
Zna li neko da li ce porodilje koje vode trudnocu u \"Vojnoj bolnici\" (Bolnica dr. Abdulah Nakaš) također preću na klinuku \"Jezero\" ???
Gdje nestade onaj komentar za jad i cemer i trudnicu glupacu i jadnog tatu???
Bravo za komentar hahahaahaa jadna si ti i glupa kad mozes tako napamet da komentarises. Sta mislis da li je kriv poslodavac koji nije uplatio doprinose za tu jadnu trudnicu??? E to je jad i cemer kad nam privatnici mogu da rade sta hoce, jel\' ti sad jasnije pametnice???
Jadna ta trudnica i njena beba u buducnosti kad im \"tata\" ne moze obezbjediti zdravstveno osiguranje, a ni ona glupaca sama sebi...cccc jad i cemer
Sretan sam, to je zgrada u kojoj sam ja i mnogi iz moje generacije dosli na svijet, nazalost malo ih je poslije mene jer su Smrde prvo te \"strateske\" ciljeve porusili!
A kako ce se poroditi trudnice koje nemaju zdravstveno osiguranje, koliko se placa porod??? jEL\' SE PLACA DOKTORIMA ILI DRZAVI????
neće, sad će imati 7,500 KM platu ba. nova zgrada nova pljata!
Hoćel i dalje žena Bakira Izm.etbegovića imati platu od 6,500KM?