Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nece svinska na muslimane hahahaha
Cudni ste vi ljudi koji bez nekakvih podataka iz poznatih FARMACEUTSKIH kuca lupetate gluposti. Naravno da su sve bogate zapadnoevropske i americke farm.kompanije zainteresovane da se gripa (misja,pticja ili svinjska) \"JEFTINO\" tj preventivno sa vakcinom sprijeci. Naravno da se cudom ili igrom slucaja ti komplikovani pacijenti obicno nalaze u Meksiku,Ukraini ili Bosni,a opet ivde u zapadnoj Evropi ili pak u Austrliji prodje i zima a niko nista ne rece o par umrlih od te tzv.svinjske GRIPE. Ne nasjedajte na GLUPOSTI i ne prepiite se zbog VLAHA ili SLOVAKA ili UKRAINACA, tovam sve isto dodje u zemlje treceg svijeta po Amerikancima ili Evropljanima ( dakle i mi smo isto kao i Afrika...)
Krkani ostaju samo to - Krkani! Dzabe nickovi Francuz i Svabo..ne mozes krkanluk iza nicka sakriti
@svabo sad bilo na tv-u mater ti obolila od H1N1, jarane zao mi. . ali sta ces. cuvaj se ti.
Ma svi ste vi TESKE budale, kojima nema lijeka! Vama ne pomaze ni jedna vakcina.....samo malj izmedju rogove!
Boli nas da prostite K****
vlasi su srbi.
Samo bih zelio ovim ovcama(francuz,svabo) reci nesto...vlasi su narod koji uopste nema veze sa srbima,narod koji je raspadom rimskog carstva naselio prostore danasnje rumunije jedan dio bugarske i srbije,tako da dragi francuz i svabo,prvo malo opste kulture,pa onda malo pravopisa(svabo nauci da se kaze uspjeh,a ne uspijeh...malo si u skoli sigurno propustio kad se radila kompleksna materija o ekavici i ijekavici-a to ti nisu pica seljoberu)i za kraj,mislim da je zivot zivot pa ko god kakav bio...
Tko god umre oni mu pripisu razlog \"svinjske gripe\".
svabo, jel i ovo vlahinja? Riječ je o prvom slučaju svinjske gripe u Bosanskoj Krupi koji je završio smrtnim ishodom Naime Jasne Džafić (1953.). Ta je pacijentica u jutarnjim satima 26. novembra došla u Dom zdravlja Bosanska Krupa sa simptomima gripa. Nakon detaljnih pregleda ljekar Muhidin Šertović pacijenticu je, sumnjajući da je zaražena novim tipom gripe, uputio na zarazni odjel kantonalne bolnice.
vlasi su pogan najveca, gdje ih god ima, nema uspijeha!! i majka priroda ih zeli pobiti izgleda!!!!
Francuz, nadam se da ces osjetiti blagodati alzirskog zatvora i zapadnoafrickih cuvara u sto skorije vrijeme. Pa ti mozda na taj nacin izbiju iz guzice takve ideje. A mozda i welness weekend u Gluhoj Bukovici, ako ti je po volji?
dobar je ovaj virus, samo roka vlahe izgleda... tako treba