Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova konferencija, a i drugi skupovi sa ovom tematikom su poželjni, jer mogu biti i veoma korisni svim učesnicima sa ovih prostora, prije svega zbog privrednog povezivanja. Balkan je veliko tržište, u nekim slučajevima povoljnije od Evropskog.
Prije nego ovi iz SDP-a počnu da kakaju da i ja kažem nešto: Za sve je kriva SDA. Jej tako drugovi? Tako je. Yebala vas SDA tralalalala
pa umjesto da gradimo tu multikulturalnost neki nastavljaju da nas dijele i sada im je i to malo sto prave raziku izmedju ljudi nego bi i nove ranice da crtaju.
Sta je ovo Zeljko 2010 i Zeljko 2013 dva razlicita covjeka....Totalno odljepio..
Zeljko malo si kontradiktoran,sad govoris i podrzavas multikulturalnost i suzivot,kako smo svjedoci da se BIH uveliko djeli izmedju SDA i HDZ i da se tu gubi ta multietnicnost,multikulturalnost,a onda znajuci da si ti posato produzena ruka SDA bas ne shvatam o cemu ti pricas..
jos da imamo kakve koristi od toga...