Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek dos'o s ciljem da zapali i dobio godinu, a kad se sjetim kako su najavljivali neke akcije trazenja ucesnika preko video klipova haha, odma se znalo da od tog nema nista
Malo. Uz sve sto je i rekao ko je jos palio trebao je dobiti minimum 10 godina. Udar na drzavu treba biti strozije kaznjavan. Zastava jeste Drzava isto tako Imovina Drzavna je Drzava kada to shvatimo mozda i budemo napredovali.
Allahu ponizi baliju čamparu i na ovom i na onom svijetu i njegove šejtanske sljedbenike i podari njemu i njegovoj porodici dugu, tešku i neizlječivu bolest. Amin!
Da je kojim slučajem Srbin zapalio tu zgradu dobio bi 40 godina robije i oduzeli bi mu svu imovinu da namire štetu. Toliko o muslimanskom Tužilaštvu i muslimanskom sudu.
Sto nisu otisao u Banja Luku i palio bar bi u muriji stalno paketa imao
U Titinoj drzavi da je samo izgovorijo da bi trebalo zapaliti neki objekat dobijo bi 5-6 godina,ovo je cisti dokaz da nam je sav sistem nakaradan,tolika steta a samo godina to je trebalo presuditi na licu mjesta.....
E SAD TRNKA obzirom da si uslovno osuđen pa nećeš u zatvor hajde malo U WASHINGTON PA TAMO PROBAJ ZAPALIT BIJELU KUĆU DOK JE PREDSJEDNIK U NJOJ, pa ćeš vidjet ŠTA ĆEŠ OD AMERIKANACA DOBITI !! :==) TO je apropo ČAMPARINIH tvrdnji da si PALIO NEPRIJATELJA A NE PRIJATELJA !!
ZAŠTO JE DOBIO baš godinu dana zatvora ? JER AKO PREDHODNO NIJE OSUĐIVAN A NIJE, NEĆE IĆI NI U ZATVOR. A Bakir će mu Halalit štetu na predsjedništvu pa ga neće tužit za UZVRAT Trnka neće PRIČAT NOVINARIMA KO MU JE PLATIO PALJEVINU ! OSim ako u naredne tri godine ne počini novo krivično djelo. A obećo je da više neće palit predsjedništvo.
@u redu za panju Hamo KRENULO GA, Slobodna Bosna već našla ključni podatak od komšinice da je još ko mali po čitav dan PALIO KOMŠILUK ! :))))
muslimanski teroristi nikad ne miruju.
poruka je jasna ne izlazite na proteste mozete biti uhapseni i odlezati za to nego TRPI I SUTI !!!
Da podsjetim za paljevinu Reichstaga 27 februara 33. optuženi su komunisti, ekivalent današnji SDP. Nakon toga uslijedilo raspuštanje sindikata i ostale mjere. Trenutna vlada BiH se dvije godine dana kasnije bavi upravo time: RAZVALJIVANJEM SINDIKATA a SDP je odavno razvalila Željkom Komšićem. I Sifetom Podžićem !
i Dzuvu su okrivili za ove nerede pa ga postavise za kaznu kao ambasadora BiH u NATO-u
joj kad se sjetim lukaca i njegovoh ubleha....vidjecete sutra....hapsenje....cucete imena...velika, opasna....drzava bla bla bla....gdje je Lukac sad da se pozove na odgovornost na objavljivanje netacnih informacija...ja sam se bio prepao...sok dozivio.... ps imam li osnova za tuzbu, za pretrpljeni strah i bol
Cijeli grad prica kako je Fahrudin Radoncic organizator i finansijer protesta uz medjunarodnu saradnju koju su ovezbijedili Bajrovic i Suljagic. Zeljki Komsicu je tada odgovaralo pa je sve podrzavao. Nek Trnka sve to isprica, kao i onaj Hatibovic, od koga su oni dobili pare i ko je sve dobio pare da dodje i organizovano pali. Ko je dijelio po 50KM paliocima. Valjda ima evidencija telefonskih poziva.
Možda je 50 KM indikativan podatak jer upravo toliko sad DIJELI SDA načelnik općine NOVI GRAD Efendić ! A ne općine STARI GRAD, gdje je Fahrin načelnik a Fahro ima para !
Izbrisali ste mi komentar,neka neka..samo još jači dokaz da ste u okviru SDA. Cijeli Klix.
SDA naredila paljevine, piromana otkrio ministar policije Čampara koji je paljevine gledao iz BAkirovog kabineta, a aminovao ga drugi Čampara, JOŠ SAMO MU FALI DA MU BIH ISPLATI ODŠTETU ! Dakle policija je morala naći SVE UČESNIKA A POGOTOVO NALOGODAVCE , a ne ODABRANIH 7 ! Ili ništa od sporazuma o priznanju ! A OVO JE POSEBNO TRAGIČNO. LIČNO IZJAVIO DA NEĆE VIŠE PALIT PREDSJEDNIŠTVO !!
U kaznu uračunati vrijeme u prtivoru, zatim smanjiti kaznu radi olakšavajućih okolnosti jer nije ranije palio predsjedništvo i radi maldosti, te obavezno skraćenje radi dobrog vladanja na izdržavanju , ne treba ni smetnuti sa uma mogućnost pomilovanja od BAkira Izetbegovića !
Mislim da se malo bolje moras raspitati ko je naredio paljevine i ko je to donosio kamenice i kotele da se pali. Raspitaj se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samo godina? SRAMOTNO