Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Internacionalna LJIGA humanista!!!! Ima nas stotine koji mogu napisati tacno sta radite i kako radite,... unistili nam vrijeme i zivote!!! FUJ!!
mesicu, gnjido, vrati milijune koje ti je Gadafi dao !
MUSLIMAN SAM TIM SE DICIM, TO NE MOZE BITI SVA`K, PRIJE CEMO MI UMRIJETI, NEGO PROBAT SVINJSKU MAST !!!
Internacionalne lige humanist i Amer Bukvić. HAHAHA. Opskurna organizacija daje priznanje finansijskom direktoru mlado muslimanske kriminalne organizacije koja pravi taj biznis forum iskljucivo radi sopstvenih uskih interesa. neka pogledaju malo biznis forum u kazahstanu koji se trenutno odrzava i listu zvanica pa ce vidjeti sta je pravi biznis forum a ne ova farsa sto oni odrzavaju svake godine munatanjem arapskih sumnjivih biznismena koji nemaju nista pametnija da rade nego da dodju u sarajevo na dan dva i pozabave sa sarajevskim k.u.r.a.v.ama.
Svaka cast !