Univerzitet u Sarajevu
0
Tribina posvećena Muhammedu Igbalu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje su to islamske nauke?
goreupisani, ako si toliko azuran, ni broj boraca iz srpskih, ruskih i bjeloruskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. a broj stranih državljana sa pasošima BiH se može naći u biračkim spiskovima prigradskih naselja u Republici Srpskoj.
jel pozvan egipatski dokror ajman zavahiri (number 2)
kad vidim ovu sliku odmah se sjetim rimskog prava i place mi se...
Na optužbe da u BiH postoji 11.000 mudžahedina, portparol Ministarstva inostranih poslova BiH Amer Kapetanović odgovorio je da se radi o 11.000 naturalizovanih državljana. Broj boraca iz islamskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. Zagrebački \'Nacional\' je objavio da ih je bilo 6 hiljada. Takođe se nezna ni tačan broj naturalizovanih državljana iz islamskih zemalja, kao ni broj stranih državljan sa pasošima BiH.
sta se cudis, bajg ne znas... iz bosnjakistana
joj ekipe majko moja, od zla oca i od gore majke, jos im samo fali cuveni filozof nazif gljiva, hehe...
Sta je ovo? Iz koje zemlje je ovaj izvjestaj?
profesor Shahab Yar Khan je legenda.