Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo vražije klizalište. Da djeca udahnu tri puta više otrova nego "bez sportskih aktivnosti na zraku" !
Za veliki grad samo 15x30...malo majku mu...malo
A ortopedi i hirurzi već zadovoljno trljaju ruke.
blago vama u zenici, imacete klizaliste.
JEBLO ih klizalište ljudi se smrzavaju u stanovima ugušiše se od sumpora a oni njima klizalište prave!?
heheheh imacemo crno klizaliste od pepela cadi sumpora i sta svega vise ne nemos normalno hodat disat i jos da klizem svasta ja budala a vamo svaki dan govore ne izlazite vani bez prijeke potrebe svasta
Grad tame i uzasa,Smajlovic sa jednim igralistem zamaziva narodu oci dok mu se stanovnici guse u njemu.
Ili to gusenje od ArcelorMittala ili da jos 1.000 radnika ostane bez posla, a da se smanji izvoz i poveca uvoz, jer gospodin Mittal pokriva koliko toliko vanjskotrgovinski deficit. Nece valjda svi Zenicani u Opcinu Zenica na budzet. Mora se raditi u realnom sektoru.
Jebo 1000 radnika kad 2000 fasuje karcinom,*** paru ako ces zavrsit brzo u grobu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Povoljne cjene
Što će djeci klizalište? Pravi njima Husejin Smajlović – aktuelni gradonačelnik Zenice gasulhanu, tipična SDA ojebina. (Crveni kmeri su gori oni po naredbi Dragog vođe Zlaje izručuju na Gvantanamo)
Husejin Smajlovic je dobio 2012 u septembru 74% glasova gradjana Zenice. Dakle, 7 od 10 gradjanja Zenice sa pravom glasa glasalo je za Husu Smajlovica. Jedan od rijetkih u SDA koji valjaju i rade. Dosta te je vise Hasane Bajricu i tebe i tvog cetnistva
Kako to da je jači Lašmi Mital u Husinoj Zenici?
ahhh .. ovo mora svaki grad imati :(
hahhaha ja se nisam klizala godinama...mislim da bi kosti polomila .. :S
Samo pij puno mlijeka :)