Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safete gdje si prije bio ???? Sjetio se siromašnih sada kada ste im sve uzeli, fabrike, radna mjesta, živote.Neznam samo šta još tu radiš??
Bosansko-hercegovacka politika ce unistiti buducnost nasoj naciji. Nece proci dugo vremena kada ce BiH doci u situaciju da je naseljavaju stranci raznih rasa i jezika.To ce biti melting pot u kome ce Bosanci i Hercegovci biti manjina u svojoj vlastitoj zemlji i trazice svoja manjinska prava u Zenevi i Njujorku.-Zivi bili pa vidjeli !
I sta sad. Hocel manje krasti.
Puno s3rete a malo radite. Trudite se svim silama da obaspete luksuzom sebe i svoje najbliže, a ostali nek crknu odmah.
ovi političari samo znaju brojat siromašne po bosni , a zna li iko išta uradit da se smanji broj siromaha
Ovo niko ne komentarise??? Pa nije ni cudno sto je ovakva situacija...