Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ova najsusnija zima ima za cilj destabilizaciju tzv RS-a :)))) Dolaze lavovi, škorpije i zapadne dijamantske škorpije u B.L i Beljinu :)))
zapadne dijamantske zvečarke
Bilo je nekih najava da se sprema najgora zima u proteklih 100 godina. A meni brate,uspio krompir proklicat u novembru. Ne vjerujem ovim hidrometeroloskim zavodima nista vise.
Nekome je suša čitavu godinu...
Sve u granicama višegodišnjeg prosjeka, a od juna fulaju
Za sada, ovo je informacija, ali ljetos, ovo će biti veliki problem...
neka neka, da hoće uvijek biti ovakvo vrijeme.. kad se sjetim onog smoga i magle,proljev dobijem odmah
...oho...pocela je medijska priprema za povecanje cijene vode :-))) fino fino a ni za ono od ljetos povecanje...ne vidjeh nikakve investicije niti sanacije kojim ste opravdali povecanje!
pa kada su povecali cijene vode to su uradili ljetos u susnom periodu i rekli su da je nestasica vode. Od tada smo imali i poplave a cijena ostaje ista, sta mislis ko je opet ispao budala i ovca????
Dvoje deda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)