Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite tu zicaru vise, zivi bili.
za mene ce uvijek biti prvi sumar
Super objekat, podsjeti me na prijeratna vremena, kada smo ovdje dolazili svakog vikenda. Trebali su zadrzati ime "Prvi Sumar". .. :(
Prelijep objekat.
Jel se ovdje komentariše o napadu?? A jesmo svi bolesni u Bosni, ja ću večeras molit Boga za zemljotres, dvostruke jačine od onog u Nepalu..
Jos da nas dusmani puste na miru,bilo bi na stotine ovakvihi drugih zdanja?
po ovome sto vidjeh hotel izgleda predivno. pino . kratko i lako pamtljivo ime. znam svi smo mi pomalo nostalgicari, jer kada kazemo "prvi sumar" odmah znamo gdje je, dok ovako bice sigurno kod reklama ovako "hotel pino - nekadsnji "prvi sumar" dok raja ne upozna. a inace izgleda predivno.
Nece kod nas biti rata ;)
woow kako super izgleda, nisam nista slicno vidio na ovim prostorima.
pošalji sliku prvih 5 dobija nagradu
Bice odrzavan, nece biti zapusten, obzirom na vlasnika....... Relax tours ;)
ljudi, hocemo li se zigu , zigu ovdje ?
tapkaros je onaj sto prodaje karte, ulaznice prije eventa za vecu cijenu. scalper na engleskom. treba zovnuti raju iz oriona ovdje na zigu zigu :D
imam pitanje u vezi kristala.......
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ciji je objekat?
dok srpska policija ne makne one što presrećuju auta ne idem na trebević,glavu izgubit ko levat
Kakav trol... idi prosetaj malo, znas ono sa nogama, to su ti te dvije stake sto ti vire iz guzova i sĺuze za hodanje.
Šta radi ona plavuša na slici br.2...jel daje "morala" radnicima...ili.:)))