Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako te nije Boga strah da zavadzas ljude vraze crni.
DALI IMA ZAKON U USTAVU BOSNE I HERCEGOVINE DA SE MOZE TUZIT SPIRIC KO NEPRIJATELJ i RUSITELJ BOSNE I HERCEGOVINE? DA GA GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE KOLEKTIVNO TUZE i TRAZE DA MU SE SUDI ZA SVE ZAVJERE, BLOKIRANJE REFORMI, POSTAVLJANJE SVOJIH PIJUNA PO TUZILASTVU, POLICIJI, MUPU, PIC-U, SIPI, OHR-U, MINISTARTSVIMA DA UDARA I RUSI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU TIME STO JE KORISTIO SVOJU VISOKU FUNKCIJU DA POCINI SVE ZAJTJEVE I PLANOVE KOJU SU MU DIKTIRALI SANU BEOGRAD IDEOLOZI O UNISTAVANJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE? OVO NISU RIJECI U PRAZNO VEC TREBA POD HITNO UZET SVOJU DRZAVU U RUKE, DOK NIJE KASNO! SPIRIC JE SA DODIKOM PLJUNUO PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA PRIJE TRI DANA I TAJ KOJI JE INSISTISTIRAO O ZAKONU NEGACIJE I PORICANJA GENOCIDA I RATNIH ZLOCINA KO I USVAJANJA REFERENDUMA u GT-i! POD HITNO TRAZIT NJEGOVU OSTAVKU I TUZIT GA ZA SVAKU CINJENICU PO CINJENICU STO JE RADIO PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , SARAJLIJA I NJENIH GRADJANA!!!
bosna i hercegovina ce biti u miru samo kad ti lopove i neprijatelju bosne i hercegovine budes iza resetaka! najvecu platu prima ovaj genocidas u bih-i a rusi drzavu, blokira sve reforme, stavlja svoje rusioce i neprijatelje bih-e po tuzilastvu, policiji, ohr-u, ministarstvu, pic-u, sipi, mup-u, evropskom vijecu, eu-i, radi PROTIV bih-e a UZIMA, KRADE SVE STO JE NJENO uz pomoc grobara tihica! ovo genocidno svinjche vozi najskuplja kola u bosni i hercegovini!
Crno Jezero 05.05.2010. u 20:24 U Crno Jezero su ljude vezali zicom i zive bacali, na samom ulazu u Bos. Krupu!!! @ Ti si malo pobrko pojmove, to su price iz drugog svjetskog rata. Nekada 05.05.2010. u 20:43 Nekada je Bihac bio vecinski Srpski grad, sada ima 18 staraca koji zive tamo. Toliko o otvorenosti i ostalim tamburanjima!!! Toliko o... @Nekada, pa dobro je da ih ima i 18 nakon onog silnog granatiranja, okruzenja, gladovanja, ubistava i dalje. Sto ste pucali po Bihacu kad vam je toliko drag? Sta ti hoces?
Ako ti oko sebe vidis divne ljude, ja ih ne vidim. Hvala ti, kad ne smijes ledja okrenuti.
Nikad vise. Moji su tamo stradali generacijama, kako samo koja puska pukne, spasavaj zivu glavu!!! Mater im ebem nenormalnu, dokle vise, eto im kasabe pa nek se kasabe do mile volje, kad im je vec tako bolje. Bljak!!!
Nekada je Bihac bio vecinski Srpski grad, sada ima 18 staraca koji zive tamo. Toliko o otvorenosti i ostalim tamburanjima!!! Toliko o...
Prije samog rata neki pjano gradonacelnik, i kockar, da ne zaboravim, zvase se valjda Nenad Ibrahimpasic, zestoki srbomrzac, nije dao da se napravi crkva na temeljima crkve u centru grada koju su ustase, naravno, srusile. Inace je doticni dobio ime Nenad od Kralja Aleksandra kom je njegov babo ili dido bio kum!!! Toliko!!!
Prije rata nisu dali da se postavi bista Branka Copica u parku u Bos Krupi, sada postavljaju bistu Petru Kocicu u Sarajevu(???), poceli prisvajati Srpske pisce, a ono o cemu su pisali ne zarezuju, niti citaju, jer da citaju, ne bi se ponasali kako se ponasaju, samo jazavca pred sudom da procitaju!!! Pameti!!! I ko to da shvati, sad ovako, sad onako!!!
Na mjestu vise ekonomske i vise tehnicke skole se nalazi, pogodite sta, islamski fakultet!!!
Kao sto rece jedan, kasaba ste bili prije 2. sv. rata, kasaba cete postati ponovo. I bi tako.
Znamo i kako je tamo rat poceo, neko ubistvo Srbina u Ripcu, i sta tu ima da se blokira, kad to svi znamo i sve novine su to objavile, i svaki stanovnik tih krajeva i te kako zna sta je bilo i kako je bilo.
U Bihacu postoji u samom centru grada dzamija koja je nekada bila crkva, ako se oduzme munare, potpuno ce liciti na crkvu arhitektonski, toliko o vasim jaucima!!! Bleeee!!!
Kad znas ko ste i sta ste bili, sad vi zelite nekom nesto da dokazete cnn propagandom!!! Sad ste nasli da blokirate jer vam ne odgovara, pravite se mutavi i da nista ne znate!!! Ima ko zna, ima ko zna sta se radilo, i sve po imenima i prezimenima ko je ko bio. Toliko o vasoj \"otvorenosti\", \"dobrim bosnjama\", vjecnim zrtvama i to!!! Ko vas ne zna, skupo bi vas platio!!! Vi nekom o otvorenom gradu!!!
U Crno Jezero su ljude vezali zicom i zive bacali, na samom ulazu u Bos. Krupu!!!