Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh dobro je, taman sam htio otići i macolom je razvaliti jer se marker lahko briše pa bi Panjeta opet mogao ušminkavati moj \'vandalizam\'
pa nije fora se uvlačit u dupe šugavim bugarima, bošnje su stari dupelisci i znaju kome treba, a istina im ionako nikad nije bila važna, čak je i izbjegavaju.
SRBI SU GENODCIDAN NAROD. NAROD KOJI KOLJE , UBIJA, SILUJE, LAŽE, LAŽE I OPET LAŽE , SILUJE , UBIJA, OBMANJUJE , ..... JADAN JE TAJ NAROD, TO JE NAROD KOJI JE UVIJEK UGROŽEN , SKORO KAO I HRVATI , TU NEGDJE. DA LI BILO OD HRVATA , BOŠNJAKA , ALBANACA, KOSOVARA, ILI MARSOVACA . ONI SU UVIJEK UGROŽENI .. A I AMERI SU UGROŽENI OD \"BIN LADENA\" . SLUCAJNO ZAR NE ????!!! HEHEH
Nije točno, tabla je skinuta za 5 minuta, ali je trebalo 3 mjeseca da se dignu iz fotelje.
tipicno baaliyska posla. lijeno nesposobno glupo zaostalo podlo zavidno vjerom/terorizmom indoktrinirano....
E braco moja, pa dok je meni Hamid donio sarafciger, pa jos zapeklo bilo. Onda je naisao Dzevad, pa dok smo popili po jednu, pa smo kilo bureka smazali i ja sam im onda predlozio da uzmemo pauzu i da razmislimo, da napravimo jedan strateski plan kako cemo uklonuti prokletu tablu. Otisli smo onda jos popit po koju, i problem je evo napokon rijesen. Sve zahvaljujuci meni, Hamidu i Dzevadu.
MORILLON KILLER
Meni nisu jasni ovi primitivci sto svaki dan blate ovaj portal kako ljudi prepisu tekst a svaki dan vise na sa-x...idi bolan na tu stranicu gdje si vidio \"originalni tekst\" pa tamo citaj... Vecina portala prepisuje agencijsek vijesti i tekstove sa drugih stranica...sto bi morao posjetiti 143243 stranica da bi procitao nesto kad je lakse da se najzanimljiviji tekstovi skupe na jedan portal i imas sve na jednom mjestu... ??!!
kad ces ti nauciti: ovdje se misli na ilegalno kao nezakonito. nisu oni tajno postavili tablu, nego ilegalno. chitaj pa onda kritikuj!
Trg Ejuba Ganica
Kakva je ovo tabla!?
Lazete, bilo je 3 serafa i 1 ekser. :)) Bugarska je prva priznala BiH
a koje u stvari prvi priznao BiH.
Seraf ili je Saraf uvijek sam drkao odnosno brkao te pojmove
Bas nam je to trebalo...jest neka vijest, sta me briga ciji je trg... Hvala Sarajevo-x mnooogo ste pomogli ovom drustvu... I jos se hvalite da ste nesto napravili :( Napisite (ne prepisivati) neki koristan clanak, ovako ste kaastrofa...