Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I poseban pozdrav za šupčine sa poskoka
Platformaši glasajte protiv oba HDZ jer mrze sve koji nisu isprali mozgove po željama Dragana i Bože.
ZA INFORMACIJU RDZ-EOVCIMA ZIVKO JE PONISTIO SVOJE MIROVINE I PISALO JE U NOVINAMA...UOSTALOM JE NAPRAVIO VISE OD BORJANE ZA 30 DANA VLADAVINE....
Je li ovo samo osiguranje oko nelegalnog predsjednika i izdajnika svoga naroda? Samo među bošnjacima smije bez osiguranja ha ha ha
ŽIVKO VRATI DVIJE MIROVINE JER TI NISI HRVAT NEGO IZROD IZDAJNIČKI PRODAO SI SE MUSLIMANIMA ZA FOTELJU SMEĆARU
Najveća prepreka povratku Hrvata i Bošnjaka u Posavinu je politika Milorada Dodika (INAČE, velikog prijatelja Dragana Čovića i gosp. B. Ljubića...i \"ljubitelja\" hrvatskoga naroda u BiH i RS-u, gdje se vratilo bijednih 1-5% Hrvata... ); a druga najveća prepreka jest politika oba HDZ-a!!! Valjda je to jasno!?
povratak? najbolje sačekajte još 20-ak godina pa pričajte o povratku, misliš da će ti se vratit netko ko je već 20 godina izgradio život u Hrvatskoj, Zapadnoj Europi, SAD-u, ima kuću, djecu, prijatelje, u neko opustošeno mjesto bez perspektive u Posavini?
srbi smrde..
Važno je da je www.kan.dahar-x.com sklonio s naslovnice vijest da MajMoončić Inzko u ponedjeljak kapitulira, a s njim i sva fašistička reketaško-crnokošuljaško-mesarska bagra na čelu s najvećim fašistom na ovim prostorima nakon Miloševića, Zlajogluom Gulagumdžijom. Samo vi, male đoge & bakiri & šagolji nastavite istinu stavljati pod tepih, daleko ćete dogurati na tih vaših 24 posto!
BH-Hrvati su ugroženi samo kad HDZ nije na vlasti, jer tada čelnicima HDZ-ea prijeti mogućnost da završe u zatvoru... jer dok nisu na vlasti, onda nemaju imuniteta! A sva ova priča oko ugroženosti Hrvata je farsa nekoliko važnih glava dvaju HDZ-ova, sestrinske stranke, koje su - ne zaboravimo i to - bile u bratoubilačkom ratu, sve dok nije došlo do podjela fotelja... i onda su se ujedinile oko toga. BH-Hrvati su najnaivniji narod u ex-Jugoslaviji: stoputa za redom biraju iste koji ih opljačkaše do gole kože..., a oni opet biraju iste.
Opet se javlja po.tur.ičko go.va.nce koje će u ponedjeljak biti otreseno s R.eketaševe cipele i vraćeno u se.ptičku jamu vlastitog sm.rada, kamo je uvijek i pripadalo...
Vidi našeg Ante, pardon Živka. Od vodnika do predsjednika. Neka uživa još koji dan, to jest do ustavnog konstituiranja Doma naroda. Ko zna, možda prođe kroz glasanje.