Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimanima je voda u usima jer popis ce pokazati gdje zaista imaju kontrolu. Svi znamo da je to negdje izmedju 22-24%. U RS ima 92-95% Srba. Od 1995 do danas sta se izbjeglica vratilo - vratilo se. Njihov povratak se u sustini zavrsio. Prema tome, popis pokazuje cinjenicno stanje i daje argument Srbima za daljnje politicke poteze u realizaciji svoje strategije. I to sa Dodikom ili bez njega. Vrijeme ce pokazati da ipak dugorocno muslimani su najveci gubitnici sa raspadom Jugoslavije. Zasto? Alternative su tuzne: 1. ponovna vjera u neku vecu politicku jedinicu Juznih Slavena i realizacija iste 2. Tavorenje u svojih 24% sa losim susjedskim odnosima sa Srbima i Hrvatima 3. Nova Palestina koja ce imati protiv sebe cijelu Evropu. Videci nivo nesposobnosti, korupcije, neskolovanosti i primitivizma medju muslimanskim liderima - najvjerovatniji scenariji su 2 i 3.
- Incko idi ba odakle si doso i nemoj nas vise zafrkavati,pa dosta je j...ga
Zasto popis toliko ne odgovara bosnjama. Da li Incko moze da upotrebi BONSKA ovlastenja na koja se bosnje pozivaju svaki put kada nije u njhovom interesu. Polako ali sigurno sve sjeda na svoje mjesto. Poslije popisa je moguc veliki preokret, moguce da se ustanovi genocid nad srbima, sto bosnje imaju u vidu. POPIS STO PRIJE!!!!!!!!
da bi bilo koja drzava uspjela treba imati tri stvari: 1. jaku srednju klasu 2. edukovanu populaciju sa pismenosti iznad 85% 3. jedinstvenu zelju i volju za jakom drzavom medju populacijom U Bosni nije zadovoljena ni jedna od ove tri tacke. Tako svi nepismeni sa pase u skolu ili i dalje sanjajte
kao i valentinovu gospodju ,
sa x lutkice moje pazljive nabijem vas na UD.
na potpuno isti nacin vi sada razvaljujete bih i hvala vam na tome :D
ha ha haaaa pa Srbi su srušili jugu,samo su je branili kada treba na neki način pravdati početak rata za koji su krivi a primjera je koliko hoćeš,evo jedan gdje god ste bili pisali ste ovo je Srbija,ja nigdje ne pročitah da piše Ovo je Jugoslavija.
Nešto sumnjam da će ova BiH potrajat.
incko na pu ši seeeeeeee
Jesi poranio, oooo Pipooo, ebo mater svo.ju!!! Ko ti dade socijalu, blentovino!!! Pazi da ti ne odgovaras, a ovog mozes povuci za rep. Cuvaj socijalu ko zjenicu oka, budalo!
TREBA DOCI DO DOGOVORA DA SE UKINE GENOCIDNA TVOREVINA PRIJE POPISA STANOVNISTVA! NEMA VISE ENTITISKIH DIKTATORSKIH MANIPULISANJA I TERORE A VI INCKO CETE ODGOVARAT ZA MITO I KORUPCIJU KOJU PRIMATE OD MILORADA DODIKA!!!(ODOBRAVANJE USVAJANJA REFERENDUMA U GENOCIDNOJ TVOREVINI)! NEMA PODJELE DRZAVNE IMOVINE KO I VOJNE IMOVINE PO ENTITETIMA I UNISTAVANJE ORUZJA I TENKOVA DOK GENOCIDNA TVOREVINA POSTOJI!!! ANA TRISIC BABIC LOMI, RUSI, UNISTAVA DRZAVU PO NAREDBI SPIRICA, TIHICA,COSICA I TADICA!!!!
Get a life.
nije vam valja Yuga pravit cete vi nju od blata...kako smo svi mogli lijepo zivjeti ali vi nedadoste...sad cete da platite ceh...