Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bih volila da nas stegne evropska unija s azakonima pa da se pošutaju iz fotelja koji nemaju potrebna zvanja i oni koji su preko nekog svog se uvalili.Ovako skolovanih insana u zemlji imamo,a nemaju posla,dok se gamad zalijepila za pozicije!!
vidi dislajk valjda oni sto su u foteljama pa im muka heheheh.stice vas doce e.unija kad tad insallah.:)
dali ste oglas na PIK.ba??
mislim da je ovo rezultat SDA -ovog rada proteklih 20 godina,a oni nisu navikli da gube bilo sta,pa su onda premni i mrtve glave dapadaju samo da ostanu gdje mogu puniti djepove ukradenim novcem.
U Bosnalijeku je situacija kao i u državi BiH. Činjenica je da imamo Skupštinu i Nadzorni odbor i Upravu, koju je priznala Komisija za vrijednosne papire. Također, imamo i drugu održanu Skupštinu u međuvremenu, koja ima neki drugi Nadzorni odbor i Upravu. Pokradose narod nije ni cudno da im prijete to je najmanje što mogu
Zna se ko je, onaj ko je izgubio fotelju, nevjerovatno kako svi ovi iz SDA imaju tu potrebu da se krvnički bore za iste iako ih ni radom ni trudom ni zalaganjem nisu zaslužili