Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad opet realno promislim...sve mi ovo lici na neku SDP-ovu foru...daj kritikuj SDA...nek se narod digne oko gluposti...tako je i u Sarajevu bilo...17000 raznih nevladinih organizacija...protic Taje, Semihe...i tako tih...dodje SDP na vlast i radi iste ili gore stvari...njih nigdje...u zemlju propali...ofirno do bola...realno gade mi se i jedni i drugi...
@Tr duša Travnika je uništena 7.6. 1993.kad je protjerano 3000 Hrvata iz Travnika http://www.youtube.com/watch?v=o9nZEjbRBwk
@enmujnem" ili neko drugi ko zna, molim vas objasnite nam istoriju i istorijski znacaj vrba s plave vode? evo trazim po internetu ali ne mogu da nadjem nigdje nista o plavoj vodi i vrbama. jedino se spominje lutvina kafana ali to je prica za sebe. Zanima me istorija vrba i istorija plave vode (kad su posadjene, kad je mostic napravljen, kad je konoba napravljena itd)
Kako ste tako naivni i ne vidite o čemu se radi. Neki papak je skontao biiznis, tj. da postavi terasu umjesto vrba, a njegov drug, drugi papak mu je to sredio. Ovaj drugi papak je zbog sopstvenog tala žrtvovao istoriju Travnika. To i jest njegov vrhunac. On i ne zna ništa pametnije.
I Borac je vjerovatno unisten iz ,,sigurnosnih razloga".Sad slijedi Plava voda,remont je kupio L.T.U toplani ima dionice,a sta je slijedece?U ovom gradu je moral davno rekao zbogom.
Naucili travnicani hladovat, e evo im sad neka se podignu i sami su trebali davno skontat da je vrijeme da izadu iz hlada ako im je stalo do vrba neka dodu kod mene ja cu im prodat 150 sadnica pa neka sade po cijelom gradu samo i to treba neko zasadit nece se one same primit
Vrba naraste za pentaest dana ali sdp neće ni za sto godina vladat Travnikom
podize se vrba revolucija, mozda ce travnicani napokon shvatiti da je njihov nenadmasni ponos na sebe same u potpunosti neosnovan. Pokupili svu aroganciju svijeta i stavili je u onu saku jada
NAROD BIRA NAROD ZNA KO JE DOBAR ZA NAČELNIKA NETREBA SE BUNITI ZA TE VRBE "ŠTA JE TO PAR VRBA " pa to je samo zamotavanje očiju i bacanje prašine u oči da se baci sjena sa mnogo gorih stvari koje nevidimo zbog prašine (IZVINITE PLAVA VODA SE ISPARAVA PA JOŠ GORE MI SE ZAMAGLILO) NA KRAJU SVE ISPLIVA SAMO NEZNAM ŠTA BUDE SA TALOGOM
ne samo da ga treba smijeniti, nego treba krivicno odgovarati. Ako imalo ima mozga trebao bi dati ostavku pod hitno
Ocigledno da Hadžiemrić, SDA i kompanija žele da sakriju šta narod misli pa čitavu "!mašineriju" angažujU da dislajkuje komentare naroda. Na njihovu žalost što je narodu sakrivano - sakrivano je. Vakat da je da narod progleda i da sasječe ove idiote do korjena! Nek' ostanu ono što su uvjek i bili - PANJEVI!!!
Možete vi iz SDA dislajkovati, ali ljudima je najzanimljivije čitati skrivene komentare ;)
zasto ovoliko skrivenih komentara ..klix ...sta je reci ...jeste bahati dozvoljavate ovu jeftinu cenzuru ne je dobro
sta ovo nema vise dislajkera iz opstine i centrale sda. zavrsilo im radno vrijeme u 14:00h
Gratuliere zu dieser idiotischen und primitiven Aktion! Einer der schönsten Orte in Travnik wurde durch das Fällen der Bäume zerstört. Die schönen alten Bäume die dieses Lokal so gemütlich und stimmig machten. Bin sprachlos ob dieser Blödheit.
duša Travnika je uništena 7.6. 1993.kad je protjerano 3000 Hrvata iz Travnika ovaj komentar da ima 5 puta više "lajkova" od "dislajkova".... u BIH... još ćete se vi nagledati napaćenih Bošnja dobro zapamtite ;) samo vi kontrirajte s.t.o.k.o crvena i razdijelite se u što više stranaka, otvorite još 5 portala i 5 foruma, malo vam je samo ovaj...i pljujte, pljujte, pljujte... ALI BOŠNJO ĆE UVIJEK BITI IZNAD VAS, TO ZAPAMTITE. HVALA, HVALA, DISLAJK MI MNOGO ZNAČI....ISTINA BOLI, ZNAM.
Rodjeni sam travnicanin i tu zivim cijeli zivot. Naravno, tesko mi pada sjeca vrba na Plavoj vodi i jako sam razocaran. Sa druge strane treba biti realan i kazati da je Plava voda davno uhakana i da je seljakluk zavladao ovim gradom davno prije aktuelnog nacelnika kojeme nije svejedno i mislim da boljeg nacelnika do sada nismo imali. Meni iskreno smeta sto se kao skupina gradjana predstavljaju clanovi sdp-a i njihove porodice te nekoliko bivsih uposlenika RTT-a koji su decenijama bili poslusnici majmunima iz SDA. Tu su naravno razocarani vjeciti kandidati za nacelnika u Travniku koji nikada nece ostvariti znacajnu politicku ili bilo kakvu drugu karijeru. Tesko mi pada kada vidim da mediji svi odreda podzavaju ove ljude a da uopce ne znaju ko su. Ovo je igranka SDP-a i nista vise od toga. Slazem se da treba vlastima dati do znanja da ne smiju ovako bahato da se ponasaju ali nedaj boze da nam travnicki SDP-ovi vladaju. Tek bi tada sve otislo u onu stvar.