Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno! Puna podrska nastavku radova! VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!
Gledajuci ove komentare primjecujem da je prisutan i Mostar i Banjaluka. Ovaj kaki al je ipak ovdje i cita, ova bi nesto rekla al se ipak ne usudjuje. Koji je vama vrag vise?! opustite se i uzivajte u zivotu. Utrobi tijela vise odgovara ljubav od mrznje! pozdrav
meni je poznato da se u naselju pode kod travnika nalazi slicno groblje.Jedan covjek je orao zemlju i nesto zapelo malo je ogrnuo ugledao je slicne sarkofake.
pa ovo i nije neka vijest u jednom selu blizu ovoga smo mi kao djeca za prvi maj iskopavali ovakve srkofage :D
@off Struja skuplja za 47 %, a ne 30 %. Blago meni, biće love za Gerryja Webera.
Ramzes IV ????
Dobro se Lidija Fekeža Martinović sjetila da nesto u zivotu uradi i pomakne lijeno dupe iz ureda. Zemaljski muzej BiH treba mlade i sposobne ljude pod hitno.
prosto da ne vjerujem vasim sarolikim komentarima. Umjesto da se radujete cinjenicom, da je vasa zemlja tako bogata kulturom iz proslosti, vi je gazite nogama. Toliko nekulturnosti na ovakom malom prostoru. Ja bi se stidjela, a ne ponosila kao vi.
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu! P.S. + 30%
I mi Udruženje građana \"Muslim Gay\" osuđujemo nedemokratske postupke Splićana koji pljuju po nama.
za xxxx i za DADU : Naravno da moze,druzenje ne bi bilo lose,izlazak vani mozda danas i dolazi u obzir ali inace nikako....vani je haos glupo,javite se ako ste jos uvijek raspolozene ...pozdrav i hvala na lijepim rijecima :) P.S. drago mi je da nisam jedini :))))
vec dugo vremena je poznato ovo mjesto samo sto se nikad do sada nije iskopavalo...ps bile su i kosti tacnije kompletan skelet,samo ne znam zasto nisi postavili te slike
@muslimanska kulture, evo i sa muhamedanskog sajta: Vijeće Vrhovnog suda FBiH razmatralo je jučer žalbe na presudu Kantonalnog suda u Sarajevu kojom je Adem Hurem (72) iz Sarajeva osuđen na 13 i po godina zatvora zbog spolnog odnosa s djetetom, silovanja i rodoskvrnuća. Hurem se tereti za spolno iskorištavanje svoje dvije unuke i to za duži period u Njemačkoj, kao i po povratku u BiH. Navodno je silovao stariju unuku.
SARAJEVO - Veće Vrhovnog suda Federacije BiH razmatralo je u sredu žalbu na presudu Kantonalnog suda u Sarajevu kojom je Adam Hurem (72), iz Sarajeva, osuđen na 13 i po godina zatvora zbog seksualnog odnosa sa detetom, silovanja i rodoskrvnuća. Huarem se tereti za seksualno iskorišćavanje svoje dve unuke u dužem periodu u Nemačkoj, kao i po povratku u BiH. Takođe se pominje da je Hurem silovao stariju unuku.
Osamdesettrogodišnji Savo Milošević sinoć je u dvorištu porodične kuće u mjestu Glavičice u opštini Bijeljina ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića, saznaje Srna.
http://www.youtube.com/watch?v=aEpoC7vNZX0&NR=1 Mislim da ovo odgovara na tvoje pitanje
PS cudi me da nema Srba u sarkofazima, po njihovoj prici oni su pretace Adama i Eve