Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ajd sad otiđi nedobog na sud!! Sudije i sudovi mafija broj 1 u državi
Kad je naša Bosna i Hercegovina opstala do danas pored ovoliko raznih pokušaja, što domaćih, što KOMŠIJSKIH, što ruskih, što evropskih pokušaja da je unište, ima da opstane i postoji do sudnjega dana. Dušmani će pocrkati a Bosna i Hercegovina će ostati i poslije njih.
s kakvim mi beskicmenjacima dijelimo ovu prelijepu zemlju to je čudo jedno
To su te vrijednosti Evrope koji oni zagovaraju... to su ti koji zele u evropu sa licnim interesima. Oni bi da vladaju Bosnom sa 15 ukupnog stanovnistva... Treba li im onda omoguciti da vladaju Mjesecom ili Jupiterom, samo zato sto ih je 15% u Bosni?
Smith izbacio bosnjake, tako da o Državi brigu vode srbi i hrvati