Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivaja i Hidrogradnja su dokaz da li Heco govori istinu. Kad si toliko posten digni ove dvije firme iz pepela za ovih nepunih mjesec dana, drzava i federacija imaju toliko para da to mogu uciniti!!!!!!
Tako je Hećo najbolji si ali samo u svojoj glavi. dajem ti otkaz u okobru pa se pridruži Bičakćiću u uzgoju paradajiza. Dabogda živio od državne subvencije.
idi BRE heco j.e.b.o te CEO avtobus raje
zato kad dođu zlaja i fahro ješćete zlatnim kašikama
i kome da vjerujem heco? tebi?
et svi lažu samo hećo govori istinu,ma lažu da se zemlja oko sunca kreće,lažu ba da je zemlja okrugla,sve samo lažu i lažu
ima on sve dokaze da Transparency laze, samo ih nije bacio na papir.
koji odvratan lik,... fuuuuuuuuuuuj
Pstttttttttttttttttttt ni jedne sitna buranijo kak ose usudjujete da progovarate sirotinjo jedna. Opet cu biti ministar i uzimat koliko hocu, graditi vile i siriti imperiju a vi cete jos gladniji biti i opet nista ne mozete jer ste samo obicna sitna buranija.
pa maj.mu.ne faca ti govori da krades i sakom i kapom.....
a ovaj portal to uredno prenese, jer od ministra na slici dobije novac za reklamu :) no opet sa druge strane ovaj portal i zasluzuje novac za reklame, sto jest jest!
Plaćena je iz dobiti Elektroprivrede,što je svakako budzetski novac...
Stranke koje ce pobijediti na nasih 24 posto stvorit ce novu koaliciju po imenu: SDA ZABIH ZA BOLJU BUDUCNOST
Hećo,kupi prnje i\"voz\",doqrcili ste narodu,vrijeme je za nove ljude,Hećo od.je.baus u skokovima,dosta vas je više,nadam se na izborima koji slijede da će te proći u okvirima statističke greške.
to heco ! nek\' si im rekao ! nemaju oni pojma da ti jedini istinu zboris. majmune egoisticni !