Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove camce ukinuti pod hitno. Svakako su napravili ruglo u starom gradu. Hem sto zagađuju hem buku prave a evo i opasni su!!
jao ovog mazluma sto ide sredimo camcem Boze sacuvaj
Hahahaha cuj skacu na crno hahahahahaha
Nekidan gledam neki video i vidim pići bahato gliser ispod mosta , bas debilizam . To treba strogo zabraniti .
Uhapsti IDIOTA, MORONA, IMBECILA, KRETENA, BUDALU...koji u vrijeme skokova vozi ispod mosta!
Bas
I jedan i drugi su krivi
I kolko traže za skok?
Ovoliko sadake se rijetko vidja. Skupi par hiljada Maraka i doniraj ih sirotinji.
Poznati bosanski javasluk.
hercegovacki, molim lijepo. Ovo je hercegovina.
Sto znaci zabraniti voznju camcima.
Kad se sa mosta skače mora da bude sve organizovano a ne sad ću da skočim
Mostar je seljana uvijek bio pogotovo mahale oko mosta
Ploooovi baaaarka ,kapetana Maaarka ♫♫♫
Prvo serete bezveze. Snimano daleko sa strane i tako je odatle izgledalo blizo,u stvarnosti je bilo 10 m o d čamca,ovi momci što skaču zna se da skaču u sred Neretve a momci sa čamcima ne voze nikad sredinom,tako da neće nikad doći to toga,al bitno je da je neki đikan ovo snimio i objavio,klix rokno naslov i bagra pođe pljuvati...
Sve na mostu , oko mosta i ispod mosta je katstrofa i ciganluk obični šta su nam napravili od Starog ljepotana!!! Okolo prose da naprave skok i skoro da izginu a turisti im se smiju dok traze pare za skok!!! Jednostavno se stavi kapija i naplati ulaz ispod Starog mosta i mogli bi skakat cijeli dan i svi zadovoljni a ove amatere što vozaju čamce i glume pametnjakoviće treba potrati !
To su tamo kriminalci koji se bave "turistickim uslugama", a uz to jos lafo veliki vjernici... Udarile arapske pare u glavu.