Tužilaštvo traži pomoć građana
0
Traga se za Francom Kosom, osumnjičenim za genocid
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da , da u pravu si , predstavlja se i kao hrvat ,ikao musliman i kao \"minhen\" na svim komentarima je prisutan . U smislu zavadi pa vladaj ... Ja sam ga davno skuzio .
NAJEBEM TI SE MAJCICE KAD JE CELJADE OD PO KILE BILA, A TEBE I SVE OSTALE SRBE NA VRBE
ZA BA.LIYSKU TERORISTICKU USLJIVU PASCAD JE POTREBNA SAMO SEPTICKA JAMA U KOJOJ MOGU DA UZIVAJU U IZMETSLAMU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORIICKO NA SRED TABUTA HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
Jeb..em ja vama mater genocidnu vlašku smrdljivu jeb..em vam svetog petra i sve i jednu slavu genocidnu treba vas sve priklat i kod krepalog genocidnog pavle poslat i svaka čast Generalu Oriću za božičnu čestitku u Kravici da bog da svaki vam dan bila Kravica
STA JE PIZD.URINE, NIJE SRBIN, BOSANAC SAM I MRZIM SRBE IZ DNA DUSE, MAJKU VAM IZDAJNICKU I CETNICKU NABIJEM NA KOLAC SMRT FALSIFIKATORIMA HISTORIJE, SRBE NA VRBE, SLOBODNA BOSNA I HERCEGOVINA
Bošnjak sam Musliman i uz svo zlo koje su nam nanijeli tvoji komentari su extremni do bola,smanji diživljaje
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKI TERORISTICKI POTURICKI COPOR POZNATIJI KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SLAVI HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA, JA KENJAM A MAJKE SREBRENICE IFTARE!
samo tako,tuzioc.ni fbi vam nije ravan.dok tuzilastvo ne profunkcionise,ostatak drzave ne moze nista uraditi.sve ove pijane smetljare sto su rovarili po nasoj bih moramo spengati i strpati iza resetaka,gdje im je i mjesto poodavno.
ko ga nađe prvi NEK MU ŽILETOM OTKINE OVU RZŽNU PAČU...
pa sta su cekali do danas da ga uhapse, sta je radila do sada sipa i policija genocidasa po rs-oj? ko zna koliko hiljada ovakvih srpskih ratnih zlocinaca slobodno seta i siluje i ubija? da nema ovo veze sa ubistvom prije par dana jednog bosnjaka iz bratunca?nurija ili tako nesto se zvao jadnik......
nije bosnjak ovaj sto ostavlja komentare to je srbin koji je placen da raznosi anti srpsku propagandu, dobro prati sta pise i kako pise i na kraju srbe na vrbe, sve ti je jasno..........minhen je jedan od njih a mozda je i ovo piso minhen....ima jedan lik koji upotrebljava vise nikova a i uzurpira nikove pipa i akademika i pise bljuvotine, srbi lopovi jos jednom dokazuju svoju primiivnost i lopovluk....o propagandi da i ne pisem.....
Znam ja gdje je ali mi trebaju euri.da mijenjamo uslugu za uslugu.Nismo djeca pare na sunce.
Srbin nego Slovenac poznat po imenu \"Slovenac\" ili \"Zuco\" i pored njega su jos dva Hrvata trazeni zbog Srebrenice, jedan od njih je krunski svjedok u Haag-u sad .Nazalost zaboravio sam njegovo ime, i puno Rusa, Grka, Ukrajinaca cak i tri Muslimana se spominju koji su ucestvovali u Genocidu u srebrenici. Skupio se Internacionalni sljam psihopata isti sljam kao u el -mudzahedin brigadi sto nas svi usrecise bravo..............testiraju se i vjezbaju nadnama jadni smo mi ovakvi kakvi smo.
Ko bi reko covjece kad ga pogledas ovaj usljo se nezna hljeba najest a zna zaklati djete.
On je bio cuvar u logoru Tarcin.Ako moze tuzilastvo da provjeri taj slucaj.Ili je to bio zabavni park.