Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba minirat malo polje da ih se otarasimo ionako nemamo sredstava za penzije
A šta je s penzionerima - osobama s invaliditetom koji koriste invalidska kolica? Moj Koldžo, to za tebe 'ne postoji'...! :/
ovako koldzo dobija izbore - da penzionerima po tanjir graha i dzaba zabavu, te im pred izbore da jos po 50 KM i to je to.
Odoše lavovi na izlet :-))
kad provedes zivotni vijek da bi kupio zivotni prostor u betonu il u prevodu kavez, i da bi taj prostor u nasljedstvo ostavio pa ti gosinje igman dodje ko teferic. e moji penzioneri da vidite coka seljaka u penziji, da vidite kako puca od zdravlja dok borovnice i gljivu bere, dok kozu za uzicu voda pa mu i ona mala penzija nije mala.