Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je extra kakvi su ljudi...
Super vam je slika u povodu vremenske prognoze. Lijepo je vidjeti Službu Općinskog vijeća Centar kako se šetka daleko od udaljene zgrade općine Centar a valja im se za pola sata vratiti koliko traje pauza a nisu došli do konačnog cilja: Baščaršije. Za ovo se znalo i ranije kako ova Služba "mukotrpno" radi i zarađuje uz paušale hiljade maraka mjesečno a sve iz džepova poreznika. Dobar je ovaj Klix, stvarno nas dobro informiše. Zato svim uposlenicima želimo svako dobro i sreću u Novoj 2014. Godini.
DANAS JE 28.12.2014. SUNČANO BEZ OBLAČKA A UPOSLENICE NOSE KIŠOBRANE. ZATO SVI SLOŽNO UZVIKUJMO : DOLE RAD, ŽIVJELI POREZNICI!!!
На три свето и на три саставно, Одлазимо на Косово равно. Одлазимо на суђено место Мила мајко, сестро и невесто. Збогом први нерођени сине, Збогом ружо, збогом рузмарине. Збогом лето, јесени и зимо. Одлазимо да се не вратимо. Текбир. Аллаху Екбер. Муслиман, а Србин.
struja dolazi tacno u ponoc..............................
A meni nekako nije praznično ako nema snijega ..:(
ja treca smjena za novu :(
Zar Majstorovic nije najavio padavine jos od cetvrtka ?
Sad se sve bajagi radi o Sarajevu. Jebem vam mater u usta Sarajevsku. Kao da ja ne znam kakvi ste vi borci. Pizda vam materina, da nije bilo Tuzle i Bihaća, družili bi se vi sa dinosaurusima. Da vam Alija nije prodao Srebrenicu da ostane Sarajevo, ne bi nikad ni opstali. I još neki meni pričaju, Tuzlaku o Srebrenici. Pa pička vam materina, Bosna je prodana za Sarajevo, i vi ćete da mi pametujete. Idite nosajte malo sliku Tita, *** vam mater pičkastu. Umjesto da se sakrijete u mišiju rupu, imate hrabrosti se prikazivati kao neki heroji. Heroji ste vi moj ***, s 100 ljudi ću vam zauzet Sarajevo, eto koliko ste hrabri. Da, dodam, mi smo ti koji smo te iste Srebreničane zadržavali. Još su nam pravili pizdarije po gradovima u TK, ali smo ih opet tolerisali. Za šta? Da mi danas neka pička sarajevska dođe tu srat i govorit kako ja tipkam iz neke jame. Pa, jarane dođi u Tuzlu u Simin Han, broj 8, pa da vidiš kako ću te slomit ko pičku, da si Tajson. Idite pušite travu Sarajlije, em ste građani
Idi baci ga i lezi spavati Arhimede
*** te Nova godina bez Snjega...:D
https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo hahahahahahahahahahahahaha
Fali mi snijeg :-(
hoces malo ?:)
Samo maaloo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još malo pa ćemo novu godinu slavit ko u australiji, na moru :D
ПОЗДРАВ ЗА СРПСКО САРАЈЕВО ИЗ ТУЗЛЕ
istocno :)
Nemojte slaviti krscanske praznike tada je Allahova srdzba na vama, ili barem nemojte se zaliti na stanje u drzavi.
*ajmo odjebaus
ja sam vec hasta zbog vremena,magle,struje,rezija,poskupljenja.Ja bi radje osto' u ovoj godini.
U mom srcu je nemir...najrađe bih raketom u svemir!