Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili vise. Moram vani izlaziti da se ugrijem, tako je u stanu...
Znali su da ce biti ovako vrijeme. Sto nisu odmah upalili?
grijanje se masno plaća tokom cijele godine, grijali oni ili ne ; ove zime nisu imali velike potrebe da nesto posebno griju, profita je bilo lopatom, tako da ove nebuloze o nekoj tzv.grijnoj sezoni nemaju nikakvog smisla, hladno je u maju i ima da se grije, a ne sada oni neki dobrodusni sveci, pa nam cine uslugu, kao...
neka puste ljudima hladno a placaju racune
Kod mene prozor zamaglio sa vanjske strane
Dok ukljucite eto 30 stepeni
Bravo super, bolje ikad nego nikad, a takvih ce biti dok su nam politicari ovakvi kakvi su pa vjerovatno zbog nekog interesa nece da lupnu sakom od sto i narede toplanama da ukljuce grijanje. Sutra ce svi redom na izborima pricati pricu kako su radili u interesu naroda, e vidi se bas kako rade. Steta sto izbori nisu u maju sada bi se i mi osjecali kao ljudi u toplim stanovima, ovako cekaj magarce dok trava naraste.
dobro je da su uključili, sad se mogu okupati cccc
dobro ste se sjetili
Bags - Energotehnika u Vogošći i ne pomišlja na takvo nešto. Ali zato proizvoljno "pucaju" tarife, a ministar...ha,ha,ha!
Svaka Vam cast , jedina cestita firma .
Zima, zima e pa šta 😃😃😃
Лепша од Ферхадије.
Krme znas li odakle potices? Od sjemena turskog koje je kljucalo kroz pickine kanale tvoje stare. Smrad jedan.
@F3ARL3SS2 Мој бабо Џевад је Арап, глупердо.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)