Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se zgrijemo malo
konacno!
Sta od sutra od juce od juce treba
Banda sjetili se sad .. vec sutra 17 stepeni..
vjerovatno pogledali vremensku i vidjeli da je narednih dana otopljavanje
odnosno da ce biti toplije, posto kad kazem otopljavanje kao da ce se snijeg otopiti :)
E da hoce svima sto neplacaju ovo grijanje i vodu iskljuciti pa da fino krene sve kako treba !? Klosari jos se hvale po mahali kako im niko nista nemoze , kako bi ih ja odma sankcioniro sa kaznama i smrzavanjem (a sto se tice vode vec smrde pa nebi bilo efekta)
E marijuana hahaha da nisi ti jedan od klošara ?
najpravednije sto potrosis da platis da su oni kakvi treba odavno bi na svaki stan stavili mjerace kalorija kao svugdje u svijetu ocitaj mi moje kao i sa strujom ja platim cao zdravo... ovako opterecuju redovne platise sa dugovima onih sto ne placaju i kazu cijena ispod ekonomske racunice a prodaje mi toplu vodu i jos najavljuju 20% poskupljenja smijesno....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nesto im ne vjerujem al hajde da i taj film pogledam... 😀😀😀😀
pali aparate