Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo? Kuran? Gle ti komentara...Allah, džamija,.Ok Topčić polje je muslimansko selo ali se zbilja pretjerali. Jedino Commi marshall napisao normalan komentar.
Jeste liberalni,ljudi pisu o cemu zele,zar nije demokratija?
https://youtu.be/Jxh0tfcAAN0
Bozijom rijeci protiv ljudske gluposti. Ko je imalo proucio religiju (bilo koju u svim pise isto) Bog je ljudima prvo dao sjemena (voce i povrce) da siju i od toga zive ,oni malo radise pa se bogu pozalise kako je to tesko i htjeli bi nesto lakse da rade za prezivjeti,bog im odobri da love prepelice, oni se opet pozalise ,bog im onda rece -ako zelite,pravite gradove imacete lagodan zivot ali ne i srecu,na vama je da birate (stari zavjet,kur'an...) I tako se pretvorismo u zatupljene nemoralne parazite.
Ja cu nas ovako kolektivno posjetiti da bog ,alah...nije los kako ga vi opisujete,te vas sve nesto kaznjava...dao vam je mozak s namjerom da ga upotrijebite a ne da sluzi samo za ukras ili da sa ganjc novim (neupotrebljenim) morate da umrete. :P . Darovao nam je i majku prirodu koja se brine o nasim potrebama opstanka na ovoj planeti koju MORA da tretirate sa POSTOVANJEM I DA JE NE ZLOUPOTREBLJAVATE jer u suprotnom ce vam uzvrati SMRTNI UDARAC.
ne ponovilo se....
Nikad ne potcjenjuj mali potocic vode
1000 God. rada bozija sila oduzme za minut.
i opet ste Bogu ledja okrenuli