Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim Postacima "Ramazan Mubarek Olsun"🤲🤲
Ljepota. Evo kod mene u mahali bio vatromet. Ramazan Mubarek Olsun.
a dje su one klupe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ramazan Serif Mubarek Olsun!
Braći mubarek mjesec a pitanje za Trojku: smeta li vam i ovaj top? Hoćemo li i njega uklonit?
Ovog Ramazana ću učiti dovu pred svaki iftar da Allah dž.š. kazni i na ovom i na onom svijetu svakog izdajnika ovog naroda i ove zemlje i da narodu podari iman, hrabrost, slogu, uspjeh i naravno pobjedu protiv dušmana i vanjskih i unutrašnjih, a posebno domaćih izdajnika (znaju oni ko su) - AMIN!
Postaci, ne zaboravite da se tokom posta, osim fizickih zadovoljstava odricemo i ruznih rijeci, ogovaranja, pricanja losega. Ramazan mubarek olsun.
B. H. Samo o topovima izvještava, jal pod Bahmutom jal sa tabije. Dobiće značku od britanskog ministarstva za istinu.
14 slika 🐐🐐
Ramazan Šerif Mubarek Olsun
Svim Bošnjacima želim lijepe Ramazanske dane.a ja kao neko ko nije Musliman jako se radujem ramazanijama.Živi i zdravi bili.
Hvaka ti Milenko. Svako dobro ti zelim...
Miris ramazanskih lepinja, neprocjenjivo..Ramazan Serif Mubarek Olsun svima koji ga postuju⭐️🌙
Pucanje ukinuti što prije!
Ovaj mjesec se nece krasti preko tendera, jer grehota je, ovaj mjesec smo vjernici...kad zavrsi ramazan, pa cemo ako Bog da ponovo po istom.
Ramazan Šerif mubarek olsun svim mojim dragim ljudima, u zdravlju i sreći proveli i ispostili,Posebno Mojoj Braći i Sestrama Sarajlijama♥️
da ga u zdravlju docekasmo ,obradujmo nase duse blagoscu i ibadetom
Sad će oni jednodnevni postaći na sav glas se hvalit kako su postili jedan dan.A ovi drugi uzimaju godišnji da se skrivaju.
Ali svi lupetate gore nego maksim po diviziji....nevjerojatno!!!!!!Niti znate razliku izmedju sveto i mubarek...niti znate istoriju topa a sve lafo sarajalije iz carsije..a njaglasniji su oni koji vjeru ni ne zive ..lako je provoditi propise...ali vjera se zivi prije svega...a odnos izmedju covjeka i Boga odnosno vjernika i Boga je privatna a ne stvar javnosti.
Hajirli ramandan
MasAllah
Sad su modi dronovi,Bakir nam na vakat nabavio.