Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Entitetski udar molicu lijepo
@tabasco_pitt TISINA 18,7% OVO STE VI SVE PLATILI
@102 opet ti tražiš 18,7cm za sestru , mamu i ženu u kućicu i tamo laj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakav državni udar jadnici smeće smrdljivo
Nisam znao da je Davor bio ozenjen Mersihom iz BL,sa kojim ima sina Denija.Mersihu mozete naci na fb kao Mersiha Perkins.Sin Deni je i na fb i na instagramu Deni Dragicevic,ali ga otac slabo spominje.Zive u Americi i ima polubrata crnac mali,jer mu je i ocuh crnac.Mozda nebitna info,ali buduci da Davor ima empatiju prema Bosnjacima moguce da je to u pitanju.Zena je jako lijepa,kao i Suzana sto je.
ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA : Da bi imao "državni udar" prvo moraš imat D R Ž A V U , majmune .... !!!
Tomić: Stanivuković je planirao državni udar Dobro je. Bio sam se prepao da planira ubiti jednog Srpskog svata i oteti mu zastavu.
Jos jedan kupljeni papak.
PRIJE SVIH BLJUVOTINA KOJE SI NAVEO ODGOVORI NA PITANJE : KO JE UBIO DAVIDA DRAGIČEVIĆA ? KADA SE ODGOVORI NA TO PITANJE ( NARAVNO PRED SUDOM I OSUDI NA PRIMJERENU KAZNU ) NEĆE BITI POTREBNA PRIČA O NAVODNOJ UMJEŠANOSTI SOROŠA ( ŠTO DODIK SMIŠLJENO PROPAGIRA ZA OVCE POPUT TEBE ), V.BRITANIJE I INIH.
Jado ti sa ovim izvlačiš svoju guzicu. Po Dodikovom nalogu si snimio ovaj klip. Po njegovim uputama si sve ovo ispričao da bi narod okrenuo protiv "Pravde za Davida". S ovom pričom želite da definitivno uništite borbu protiv kriminala u entiteu RS. Poznata srpska režimska propaganda ( još od JNA ). Kladim se da se nalaziš u jednoj od kancelarija zgrade vlade RS-a ( ili MUP-a ) i da ti je Lukač napisao tekst koji si ispričao. Jado jadni.
Malumni cetnicki mozgovi ,kakv udar na drzavu,toje udar na zlocinacke politicare.NA BOSNU NEMOZE NIKO UDARITI,A VI SRBSKA GOVNRA CE SE SVAKAKO UNISTITI.TEGBIR
Za dalje,idete u prdekanu....
Tomic je ljigavac..Takvih na svakom koraku..Malo je danas karakternih i nepotkupljivih ljudi.
Na koju je drzavu htio udariti? Da nije i on na Gulenovac?
TOMICU, LICEMJERU,VELIS DA CE SE DRASKO IZVUCI A OSTALI NAJEBATI? BAS SUPROTNO, DRASKO TRPI NAJVECI PRITISAK, I NA NJEGOVIM LEDJIMA CE SE SVE PRELOMITI A VAS SITNE RIBE CE PUSTITI, S OBRAZLOZENJEM DA STE ,ETO, BILI ZAVEDENI. JADNICE,POKRIJ SE USIMA I NE SRAMOTI SE VISE.
Sad kad je u igri Britanska ambasada,tako kažu meidji,jasno se vidi čiji su igrači Stanivuković,od koga je dobio novac Dragičević a sam je dao izjavu za N1 da je od Soroša dobio 20mil i šta je cilj ove kao fol borbe za pravdu i istinu.
200 miliona je dobio. U zlatu.
PRIJE SVIH BLJUVOTINA KOJE SI NAVEO ODGOVORI NA PITANJE : KO JE UBIO DAVIDA DRAGIČEVIĆA ? KADA SE ODGOVORI NA TO PITANJE ( NARAVNO PRED SUDOM I OSUDI NA PRIMJERENU KAZNU ) NEĆE BITI POTREBNA PRIČA O NAVODNOJ UMJEŠANOSTI SOROŠA ( ŠTO DODIK SMIŠLJENO PROPAGIRA ZA OVCE POPUT TEBE ), V.BRITANIJE I INIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upadaj! http://nesvakidasnji.blogger.ba/
Nije Draško taj tip ,nego je sad režimu potrebno izmapulisati građane i prikačiti ostatku opozicije ovako tešku kvalifikaciju.
JE.E IH MILOKRAD KAKO HOCE