Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tomašica, dolina ljubavi i sreće!
sta ce nam eu ona je sve ovo napravila zajedno sa rusima i medjunarodnom zajednicom.oni su krivi zajedno sa srbima i rusima ubijali muslimne u bosni nasoj jedino zemlji.tako da su oni stvorili genocidnu tvorevinu.jednog dana akobogda bice cijela nasa bosna bez genocidne tvorevine.treba rs-u dati ime genocidna tvorevina i nikako drugacije
hahahahaha baš ti više odgovara nadimak naučna fantastika a nikako stvarnost
Umjesto da gradski stadion pretvore u pritvor jer u pravom pritvoru nema toliko mjesta, pa da ga napune svima povezanim s ovim ratnim zločinom, policija i državno odvjetništvo još nisu ni počeli istragu... Ovo je u normalnom svijetu nezamislivo. Bosanci, tražite odgovore, imate pravo na njih. Tko NIJE PODUZEO SVE MJERE da se zločin istraži, i time se svrstao u njihove pomagače?
nevjerojatno koliko možete samo da kukate kao nad svojom teškom sudbinom
ako je neko učinio zlo, a drugi šuti o tome, da li je i on odgovoran? ako takav zločin nije kolektivni, onda ne znam šta bi to moglo biti.
Na kraju će opet neki reći, kao i za sve dosad iskopane lokacije...da su to kosti nekih ubijenih lica iz drugog svjetskog rata i sl. Pri izgovoru imena Tomašica mirno stati i minutu odćutati! Krvnicima neka savjest nikada mirna ne bude!
Treba sve Zlocince za koje se zna i koji slobodno hodaju kroz Bosnu à i citav Svijet na Facebook profil otvoriti i Svakog prijavit Tj Ime Prezime Mjesto gdje Zivi itd tj koji zlocin i sta je Uradio vjerujem da ce se Svakog Srbskog genocidasa rodjeno dijete ili unuk unuka stidjeti.
Međunarodno pravo ne poznaje kolektivnu odgovornost, kažu da je to stvar politike i ideologije, naravno i medijske kampanje. Međutim, nije li vrijeme zarad svih ljudskih vrijednosti, promijeniti ovaj negativni trend u ime najgnusnijih zločina koje čovjek može učiniti čovjeku, a presedan neka bude Tomašica!?
Turčine pokrij se po ušima, vi i sada se ukenjate u gaće kad vam neko spomene srbe
TAKO je nastajala genocidno krivoslavna tvorevina. podrzavana od Rusa,Ukrajinaca,Grka itd. od krivoslavne (ne)vjere...
I šta im možete, levati.
To su četničke životinje, ne ljudi, životinje agresorske, ali Bosne ima i uvijek će je biti. SELLAM
Ne, nego iz Zvornika (Fetija), grada u kojem je prije rata bilo duplo više Bošnjaka, ali stvari se polahko vraćaju na svoje, smetaju nam samo ove vaše izbjeglice iz Kaknja, Konjica, Tuzle...puni su mržnje što su protjerani, ali smiruju se polahko. SELLAM
Zvornik (BiH)@ kako se hebu te vlahnjice u Zvorniku ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)