Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejfudine... Veća ili manja?
Predsjednik bošnjačkog pokreta izvodi politanske igre sa Muslimanskim narodom, nudeći mu pripadnost pokretu kao tobože naciji ili narodnosti.
E jbg-a Tokiću, sadašnji predsjednik se mora maknuti,jednostavno mora,bošnjački glasovi tu imaju veoma važnu ulogu,kandidat opozicije nije"cvjećka"ali u ovom trenutku je bolji od Dodika,ti si trebao biti kandidat na listi skupštine manjeg entiteta.
Obziorm da je covjek doctor bilogije on najbolje zna koju travu treba pushit, mahnitov iz Toka nevjerovatna ponuda krembila ovaj put na izborima
Ovaj lik glumi velikog bošnjaka a ima hrvatsku domovnicu i putovnicu..toliko o njemu
кејтлин рајс захваљујучи теретани изградила тело из снова и каријеру...