Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim nije u HDZ-u proglasava se budalom.Godinama se Hrvati sa juga snazno borili protiv jednoumlja i jednopartijskog sistema a danas svi hametice u HDZ-u.Jednoumlje opet. Ovaj covjek govori istinu a vi se pusite.U BiH fali 1/2 miliona Hrvata od kako ih Zagreb cuva.Najzalosnije je sto juzni Hrvati zalazu ove u Bosni za svoje interese.Prodana Posavina,Plehan a sad je na redu centralna Bosna.E moji Hrvati kako kopate sami sebe.BiH bez entiteta je komoditet za sve.BiH nije niciji exkluzivitet.Da nije RS-a Hrvati bi se vratili svojim kucama.Ovako tesko.
ovaj je izgleda sada novi \"hrvatski kadar\" za \"proevropski blok\", sada kada je Ljubicic ispo iz igre.
Prvo, ti nisi predsjednik HSS-NHI, ako jesi reci kad si izabran i tko te je izabrao? Drugo, većina organizacija spomenute stranke prešla je u HSS tako da HSS-NHI nije relevantan politički subjekt. Treće, koliko si glasova i mandata osvojio u kantonima, entitetima i na državnoj razini? Dalje nije potrebno.
Sve ste dobro napisali, svaka čast! Neka ne zaboravi HDZ da nas Hrvata ima i u drugim Krajevima, osim u SB i ZHŽ...ah da, i ona šaka jada što nas ima u \"našoj\" žušpaniji u Orašju i Odžaku. Jesmo li mi manje vrijedni. Ne razumijem takođšer kako na Vlajkija nisu osuli drvlje i kamenje , kao na Komšića, iako je čovjek sve, samo ne zaštitnik Hrvata. Zna se kome i čemu služi. Komšić makar služi svim građanima, pa se i mi tu možemo naći. Odlično viđenje, hvala.
ma ljudi pa izbori se namještaju od rata. vidite po ovim posljednjim kad i malo dijete vidi da je sve našteljeno oni se prave blesavi pa i ne spominju izbore već lafo ko će s kim kao pitanje nad pitanjima crveno žuta banda vlada svijetom ali ne demokratijom već lažima i manipulacijom
bravo ante analiza za 10! svaka ti je na mjestu. jasno je sada i zašto je 90ka zadržala HDZ u nazivu...kao i SBiH što je ogranaka SDA uvjek bio i ostao. sve je to isto, nelustrirani crveni zvali se oni SDA SDP SDS SNSD HDZ.......
nije ovo colak napisao, tip je totalni debli sa rijecnikom 10-godistnje djeteta i morao bih mozak dobro operisati da ovako nesto od njega ispadne.
Bože me sačuvaj od paranoika. Ovakve treba liječiti. Čovjke je definitivno slučaj za psihijatra!
Pravi naziv za ovu analizu je ANAL LIZA
Kaže čovjek da je predsjednik HSS-NHI, a na sudu pod predsjednik te stranke ne piše tako :) Srećom Liljana Lovric radi na tome da ovaj ostane samo predsjednik NHI Liljo, samo naprijed
Za mislim: Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da službeno Sarajevo preko svojih medij čini sve da se h.rvati okrenu leđa Sarajevu. Očito to uspješno rade. Čim nije kako Sarajevo kaže odmah je fa.šizam, secesija, pa one dobro poznate \"ako vam se ne sviđa idite\"... Shvatite da se nama ne sviđa ovakva BiH, a ne BiH. BiH u kojoj se ne želi poštovati volja 90% hrvata, BiH u kojoj te drugi preglasavaju, u kojoj ti osporavaju izražavanje nacionalnosti... Dok je to bošnjacima uredu i dok misle da imaju monopol na državu i \"svoju istinu\" nema boljiutka ovoj državi. Priželjkujem da se to čim prije ispravi i riješi da svi možemo graditi neku bolju BiH koja će biti na zadovoljstvo i ponos svima.
Čovjek je moralna nakaza, a izborni legitimitet mu je skoro pa ravan nuli. SDP pobjednik, a osvojio 17% glasova od ukupno izašlih birača na izbore. SDP je izborni pobjednik u jednom dijelu Federacije u kojem su nastanjenji bošnjaci. U RS-u je dobio 2-3% glasova, a u županijama s hrvatskom većinom manje od 1%. Tipčna \"multinacionalna\" stranka.
Ovaj čovjek je očigledno shizofrenik. Treba mu pomoći, a ne tu pisati ružne komentare o njemu. Gdje je sada država da reagira i pomogne bolesnom???
dobra analiza slazem se
Ovaj Antisa je u cijelosti van vremena i prostora.Totalna dezorjentacija u svakom pogledu. Umni degenerik.Za Anitsu je psihijatrijska ustanova koja posjeduje vrhunske strucnjake u toj bransi. Preporuka.--- odmah---
interesuje me da li su Hrvati recimo Bugojna,G.Vakufa-Usk. ,Travnika i dr gradova sr.Bosne \"Za\" da zive u Bosnjackom entitetu
jedno su zelje drugo su mogucnosti prijatelju.