Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to shvacaju svi osim Srba:-)
Procjene medjunarodnih strucnjaka govore da su za zlocine na prostoru bivse Juoslavije Srbi odgovorni za 85% zlocina, Hrvati za 10% a Bosnjaci za 5%.
Zanima me zašto birate da objavljujete ovakve članke koji su vidno politički inspirisani da opravdaju odluku MSP i lažno satanizuju djela bivšeg predsjednika Jugoslavije. Molim vas da obratite pažnju na ove činjenice i da malo istražujete prije nego što proslijedite netačne informacije od strane onih koji su presudu i donijeli: http://sh.wikipedia.org/wiki/Raspad_SFRJ http://sh.wikipedia.org/wiki/Vens-Ovenov_plan A, evo na primjer kako o tome izvještava Aljazeera: http://www.aljazeera.com/news/europe/2012/11/201211169138173561.html Način na koji klix.ba izvještava o ovakvim delikatnim stvarima je u najmanju ruku licemjeran.
Koji ste vi kreteni ja ne vjerujem. Tačno me zaboli jel\' Bosna il\' je Srbija ili peta deseta, jel\' 24% ili je 224%, jel\' mi komšija pravoslavac, katolik ili musliman. Kako ste ograničeni fuj ! Mislite bolje će nam biti ako protjeramo sve pravoslavce i katolike, ili vama u Srbiji ako protjerate sve muslimane. Hoće al\' u qrcu, opet smo u istim govnima i jedni i drugi, i samo nastavite ramišljati tako kako razmišljate i nikad nam bolje neće ni biti. Bože, sravni Balkan sa zemljom da svi izginemo i naseli neki normalan narod. Amin
Naravno Milosevic im sluzi kao dezurni krivac za sve ,pri tom nece reci koja je uloga u ratovima 90-tih zapadnih NATO zemalja i naravno Velike Britanije,ta prica nece proci niti kod petogodisnjeg djeteta , iole obrazovaniji covjek ako je citao nesto zna kako je razbijana i unistavana jedna zemlja,Licemjerstvo nema granica , Srbi su morali biti satanizovani jer su bili najveca prepreka interesima USA i Njemacke na Balkanu ! Realno Milosevic ima dio krivice koju nosi ali da je sam kriv ,kao i Srpski narod ...daleko od toga ! Bas me briga sta je napisao jedan priuceni novinarcic Timesa , ja znam bolje jer sam bio na licu mjesta za razliku od njega , koji ni na karti vjerovatno ne moze naci Balkan !
srpska istorija je zarobljena u zlocinckom kavezu i iznjega ne izlazi tako lako toliko skole i opet velika mrznja beograda pa gdje je odgoj civilizacije fuj smard je bolji od prazni dusa
Nisu sve strane činile zločine već samo jedna - vlaška. SPC - izvor zla.
Који циниза од текста. Значи по овоме да Југославија пре Слове није ваљала исто?. Шта? Ово сам прочитао на РСЕ - у. Ово служи за Хрватско - Бошњачки национализам.
Konacno su i Englezi dosli tobe, jer znamo da su na pocetku zajedno sa Francuzima podrzavali Milosevica. Pravda je spora, ali dostizna. Uostalom, neka postupe onako kako to oni rade, po principu da pobjednici pisu istoriju, a Hrvati su pobjedili tadasnju 4. silu svijeta kojom su Srbi vjesto manipulisali svo vrijeme.
Medijska blokada! Vrlo malo medija objavljuje najnovije dogadjaje u Gazi,najvecem izbjeglickom kampu na svijetu. Sve su to izbjeglice koje su protjerane iz svojih domova tokom proteklih decenija cionisticke okupacije Palestine.
Ako neko zna engleski neka ode na stranicu Times-a i uvjeri se da je ovo tako izokrenut tekst da je to smijesno :D Ocigledno Klix.ba ima politicku pozadinu :) Tacno je da je Milosevic jedan od glavnih krivaca, ali u originalnom tekstu stoji da je zrtava bilo na sve strane ali samo Srbima se tuzi i da nema normalne ravnotezre u Hagu te da je Hag izgubio svoj smisao. Procitajte originalan tekst ;)
alija je najgori, grob mu se smije
Stvar je u tome da su se sve srpke stranke otreznike i da su konacno svoja jedra okrenula ka istom cilju, ekonomskom prosperitetu i jacanju institucija. Mozda stavovi nisu identicni; ali neki zajednicki imenitelj se konacno nazire.
Novinarsko govno, a šta nisi rekao koliko je Srba glasalo za Slobu, pa da malo vidimo tko je kriv za rat. Nije on pao s neba, netko ga je doveo na vlast. Doveo ga je srpski narod kojem je on obećao ono što su oni željeli, a to su tuđi teritoriji. Simple as pasulj.
Da, da, udaljaju se temelji jedne drugacije Srbije, i ja isto mislim. Hvala bogu, shvatamo konacno neke stvari.
I ja imam isti osecaj. Kao da se konacno stvorila jedna pozitivna klima koja treba do ponese zemlju ka pozitivnim i velikim ekonomskim promenama.
@Jack Hahahah,eh kad bi samo znao kako su odavde C.rvati bežali \'95...U.s.r.a.l.i se Srba iz Hrvatske. :D Preplivavali su Dunav sa jednim poderanim džakom na leđima,nisu imali vremena da uzmu traktore. A ovaj put ćemo ih p-o-k-l-a-t-i i samo spuštati niz Dunav,pa sve do Vukovara. :P U-B-I-J Z-A-K-O-LJ-I DA K-U-R-V-A-T NE POSTOJI!