Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mislim kako najveća kriza našeg vremena nije ni političke, ni ekonomske, već moralne prirode" istinu si rekao čovječe.
Sandzaklija4, ocigledno si imao lose izkustvo, especialno u BiH imas koliko hoces cura koje su nevine ili sa jednim bile, a one koje vole aventure, imaju pravo, ne znaci da su kurve ili slicno ako imaju aventuru svaki 6 mjeseci.. ja mislim sve sto smije muskarac smije i zena. ti trebas traziti neku koja ima slicno izkustvo kao i ti a ne ovako sa nekom bezmislenom pricom na klixu.
Bičuj me lena ja sam sotonsko biće bez morala i osjećaja za dobrotu, bičuj me zaslužio sam
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...momčino, ođe je i tito završio od sveca do zločinca...pametnom dosta.
...koja je druga strana medalje?
...to je ok, živih svetaca nema...no, smatra li se nepristrasnim isključivo "istraživanje zdesna"?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bilo bi lijepo da čujemo od čega gospodin živi? Nekako mi je muka od zapadnjaka koji sisaju nekakvu međunarodnu-humanitarnu-peace-NGO sisu i da onda seru kako je ovdje lijepo.....
ovo sto kaze u zadnja dva paragrafa je 100%. cinizam proizvodi sve sto je glupo u nasem drusvu. ljepo je vidjeti ovako finog covjeka u BiH, koji je nasao neku svoju srecu.
Pa ko ima para njemu je dobro ovdje, ko nema taj je n a j e b o.
ne da mi se citati sve komentare, ali pretpostavljam da je bilo i ono: 'ta će klensi ;-) inace, "cinizam i nepovjerenje prema svima i svemu" je balkanski sindrom nadajmo se da ce bolji standard zivota na balkanu ipak sve to promijeniti. Tip of the day: There's a great power in words, if you don't hitch too many of them together;-)
zamisli Clancy-a u redovima bosanske armije, brani Bosnu od cetnika i nama dobro poznatih nam susjeda hinja najvecih. bilo bi Clancy pokazi mi headshoot cetnika i U-sa. neprocjenjivo a sad balite:D
Hebiga jare..kad nas stalno odozgo zaprase negativnom energijom
zivio i ti nama, zemljace, tim!
operi noge u rijekama, Bosna je ćilimom zastrta
BRAVO, IMA ISTINE. NARAVNO NEMAM POJMA KOLIKO ON ZARAĐUJE U MOJOJ ZEMLJI ALI MI JE DRAGO ČUTI LIJEPE RIJEČI. MEĐUTIM, PITALA BI JA NJEGA DA LI BI BIO OVAKO ODUŠEVLJEN DA JE U OVOJ ZEMLJI 40 GODINA RADIO I DOČEKAO PENZIJU KOJU SU SA ISPLATOM DOGURALI SKORO DO POLA MJESECA, A DA OD TE PENZIJE NISI U STANJU KADA PLATIŠ SKROMNE REŽIJE DA SE HRANIŠ NI DESET DANA, DOK VELIKI - PRVELIKI BROJ LJUDI U VLASTI IMAJU MJESEČNA (ŠTO SE ZNA) PRIMANJA I DO 15 PUTA VEĆA. SRAMOTA. BJEŽAO BI ON IZ OVE ZEMLJE ŠTO ĆE AKO OVDJE DOČEKA PENZIJU GARANT I URADITI.
Ovaj čovjek više voli BiH nego mnogo koji su u njoj rođeni.
Ti si naš više nego polovina "Bosanaca" i "Hercegovaca"...... Apsurdno je što sam ti izrazio dobrodošlicu. Ti nisi došao, ti si ovdje suštinski oduvjek sa svojim divnim svetonazorom i ljudskoćću....
Ne znam šta bih ti rekao, ti sretan što si dobio državljanstvo, a mi svakim danom u svakom pogledu sve više nazadujemo
Задњи дио најјачи, зна Тим да се рат води у коментарима. Значи и он их чита.
Znaci legalizirali su prebivaliste Cia agentu pred penzijom.Jasta i treba.
Je li ovo domet tvoje smolaste domišljatosti?
Upravo to je krajnji domet moje male domisljatosti a imam i svoje razloge zasto.
Joj, Klensi... Nemoj me matere ti pogresno shvatiti si... Ti si puk'o, al' ono totalno! A da ne propadne Americko drzavljanstvo, sta mislis da mi ga posudis na par dana, vraticu ti, hocu mame mi?!