Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nece valjda zauzimat Zenicu kad otamo svi bjeze.
JOS MALO PA CE VAS POCET SANDJAKLIJE KARAT ZAUZELI SU VAM TO GLUP SARAJEVO GLUPANI GLUPANI
nisi ti nikakav sandzaklija nego obicni smrad iz rs-a koji bi da zavadi nas narod. pu!
JESTE VI BOSANCI LJUDINE -PISTA PRVO JEBETE PA UBIJETE.ZATO STE DOZIVELI ONO STO JE
ovi sto su je karali trebali su zajedno sa njom da otputuju jerbo tamo ima jos ukrajinki
Joj zrtava! Pa vec godinama te zene k'o bajagi "nasjedaju" na kojekakve pozive. Ima daleko siromasnijih zemalja od Ukrajine i Rusije pa im zene nisu poznate kao kurve. Odron je to moralni godpodo. Sta traze to i dobiju.
pa eto de ti napisi istinu. sta cekas !
kad se jebe ko stoka, mene bi bilo stid objaviti ovaj clanak......cccccc shit...
daj ne seri ti si najveca robica
neka ba..kod nas ce ovakvi slucajevi uvijek doci na vidjelo kad sve dosegne ovako ozbiljne razmjere...i uvijek ce se pricati o tamo nekim glupacama prostitutkama koje doleze iz pizdica naivno nasjedajuci na kojekkve igre zbog kinte-dvije.. niko nece da prizna da su ovakvi slucajevi ovakve zene 90% ako ne i vise zene zrtve nasilja, trgovine bijelim robljem, prevarene, prodate, nadrogirane tudjom voljom (poslije svojom)...u dugovima i uvijek duzne svom makrou (sindrom ''vjecitog duznika'') a sto je najgore te pokvarene guzonje koje nisu zadovoljni silnim novcem kojim barataju i dobrim zenama koje su oput manekenki sjede kuci, dok njihovi heroji, ''glave porodica'' senluce po kafancugama, nabijaju ogromne cehove na ime ''troskova reprezentacije'' i je*u dok ovako ne bude kasno.. boze, okreni ove ljude na pravi put i pokazi da je porodica temelj ovoga drustva i najveca vrijednost!
Što ? Mora da nisu mogli jebavat
STO SERETE ZASTO NE OBJAVITE ISTINU DA SU JE UDAVILI U SVOJIM MANIJACKIM IGRAMA JEDAN VISOKI BIH FUNKCIONER, I JEDAN OD NAJBOGATIJIH MOSTARACA??