Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tihic s. je NEPRIJATELJ BiH odgovorna osoba za krizu , politicku i ekonomsku, on je sve zablokirao izdajnik , profiter, lopov, srbijanski lobista, smako Lukaca, smako ministra bezbijednosti, namijestio Jurisicu, srusio tuzbu protiv srbije i crne g. srusio investicije 7 mijlijardi ,50 000 radnika uskratio za posao, zajedno sa covicem d. drzi Mostar u blokadi, kod dodika m. izjavio da rs niko nemoze ukinuti te mu pri tome i dalje POKUSAVA\" pomoci na samom pocetku rata izdao te uskratio odbranu Bosanskog Broda i svih okolnih gradova i mjesta ! Ima toga jos mnogo, mnogo , sve sama izdaja i kukavicluk Znamo da je u SDA uvijek bilo vise struja i dobrih i losih tako je i danas,neki moraju da budu u blizini GARGAMELA da bi znali kakvu kasu sprema strumpfovima. SDA ima i novi slogan \'OD PATRIOTIZMA DO IZDAJE\" u rijeci izdaja svakako je prepoznato dijelo sulejmana tihica.
Mlako je ovo sve Tihicu...a kak nece kad si voz razbijo na sve strane,nijednog vagona nema vise u tvojem programu koji si ispuco po zakonu krvavog nacistickog beograda... JADNO jadno sta si radio deset godina???spav\'o uz pjesmice karadjordja i karadziceve gusle??? Sta ste napravili od BiH-e???Kakvu ste joj PONOS dali u svakom pogledu pred svijetom i samim gradjanima. Ja znam jednu stvar da cu te spominjat ko i tvoju bratiju za UNISTENJE drzav BiH-e! Da nisi htio da nacista srbija bude kaznjena i isplati dug nasoj drzavi! Da nisi bio Bosanac vec srbin! TO ZNAM i da Bog da ti tvoju djecu nacisti srbi isto pomilovali ko srebrenicku i djecu cijele BiH-e! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
FAHRA ZA PREDSJEDNIKA, SULJU PONOVO ZA MATICARA !!!
samo ovaj je\'na polit\'ka malih koraka može donijet nešto ovaj paz\'te
Nakon što smo 15 godina čekali da se muslimani urazume, sada smo za razlaz. hercegbosna.org/forum
TIHI, vreme je odlično. Kako tako nauči gradivo! KOMPrrrommmissss dokle više to. Daj promeni ubaci nešto novo spasitelju naš....... TIHI beograd beograd, ide, a tebe OSTAVI NEMA ŠTA HEHE....
Fahro moze pomoci samo sebi, a narodu odnemaze od kako ima one prlj.ave novine.
halooo koji fahro, koji kurton
TI SI ODGOVORAN tIHICU MAKSIMALNO I DZABA BULAZNIS, SVI ZNAMO KO SI TI LOPOVE MAFIJASU RAZBOJNICE ,PROMASAJU\" I BILDT K. I NJ. SLICNI
Vrijeme ti je da se povuces. Samo Fahro Radon i SBB mogu pomoci napacenom bosnjackom narodu.
ovo je jedini korektan i pametan aktivni politicar u BiH. steta sto mu je stranka b.an..da lo.pov..a. ovako, muljat mu se je u bl..atu s r.eiso..vima, i b.a..ndo.m u vlastitim redovima, koji su sile..dzije i lop..ov.i pa on samo izgleda slab. da je u nekoj drugoj stranci, glasao bih za njega.
pa ovde se nemoze komentirati!