Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što dodik bira predstavnike Bošnjačkog naroda počevši od vlade i ministara pa nadole to tebe boli k.rac...isti ama baš isti slučaj ko sa hrvatima pa shvati jednom da smo mi Bošnjaci najugroženiji a nas je najaviše ,pa nama vlada manjina bolan dozovi se pameti
Osta država gologuza... Aferim Tihiću, podijeli je ti... Džaba Ustav, džaba zakoni, džaba Institucije države.. Vas šest to dijelite kao da je vaše... Ni sporazum o sukcesiji država vam ništa ne znači. Pa što nisu Srbija i Hrvatska knjižile državnu imovinu na niže nivoe? Ovo je jenduži korak rastakanju države! Tihić postaje grobar BiH!!!
Cita mamu ti j..em!
usaglasim vam mame redom....
Helem, raskrčmše državu. Bravo, Dodik. Šteta što nisi Bošnjak.
Najvaznije je da ti platu imas preko deset milja a ostale ko .J.E.B.E
hahaha jadni ovi bosnjacki ljepotani od politicara: prvo nabriju raju avazom i ftv-om pa onda ovakvi komentari kad se vratimo u realnost :-)))
ZNACI ARMIJA BIH VISE NECE BITI VLASNIK TIH OBJEKATA ZNACI ARMIJA BIH VISE NE POSTOJI CESTITAMO OVOM TELETABISU, BAS MU HVALA
Ode rzava u kurc,ovo sto radi tihic i lagumdzija nema nigdje. Sad ce dodo sve sto je iole bilo drzavno preci u ruke RS i moze komotno trazit otcepljenje jer ga vishe nista ne zadrzava i ne veze sa bih. koji je konjina ovaj Tihic a ni Lagumdzija nije bas bistar. Otislo je ovo sve u pm.
Tihicu j.e.b.o. te Bakir a ti njega a ja obojicu,marvo seljacka, lopovska,lazovska,ne znam sta je ovim ljudima zasto sute vise zastoo ?????
Najruzniji stvor koji hoda ovom planetom je na slici ruglo ove drzave fujjjj
nabijem vas u te cmarove lopovske, lopine stare..
sejo izvuci glavu iz vIaskog sup.ka... e6aIi ti oni nenu i mat.er i oca i brata i sestru.. sve redom, dok im ti iz prelaska iz rupe u rupu lizes chunu... tihicu izdajico za tebe isto vazi...
Jel se meni čini ili će se ovi naši dogovoriti? Aj fala Bogu.
pravo da ti kažem, ni lagumdžija ne sjedi skrštenih nogu! Ovo se radi za vrijeme njegove (kratke) imperije!
divi klempavog židova
eno srbi i makedonci zajedno tuku siptare u skoplju