Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise vrati seeeeeeeeeee,pokazi Tihom i Zlaji kako se bori za RBiH.Pokazi kako se svima u lice kaze,pokazi im kako ne treba biti ulizica,pokazi im kako se brani drzava u UN-u,pokazi im kako se ne trebaju bojati generalnog sekretara Nato-a,pokazi im kako se investitori dovode,pokazi im BOLAN,sevap ti je !
stidim se sto sam bosnjak, ne zbog srba i hrvata, nego zbog glupih bosnjaka i politicara koji iskoristavaju svoj narod i drzavu za licnu dobit !!!
JA Suljo ali nemoj zbog tog date stomak boli,mismo balkanska stoka.
Zakaj vi Muslimani se toliko pravite bedasti. Lijepo dajte vlast i Radončiću i Silajdžiću a ne samo SDA i SDP ko izborni pobjednici. Eto tako su i dva HDZ-a pobjedila pa ste inženjeringom spriječili Hrvate da imaju svoje predstavnike a vi se i dalje pravite glupi. Zlajo se ponaša ko Milošević a vi se i dalje pravite glupi. Samo se vi lijepo pravite glupi možda postanete pametni.
Ovaj se je usro iz usore ovdje treba staviti kriminaca da pregovara sa ovim kriminalcima ocito tihic je pretih za ove glasno govornike kakav je dodik i covic
Onaj ko je bio na osnivačkoj skupštini SDA stranke u Holidej Inu 25 maja 1990 i slušao pažljivo referat predsjednika inicijativnog odbora Alije Izetbegovića, pod uvjetom da je potom preživio pokolj bosanskog naroda i sačuvao razum i pamćenje, shvatiće pogubnost postojanja političke scene u bezimenoj zemlji i u narodu kojeg više nema. Naime, u referatu se SDA-klika odriče termina Bošnjaci, kako u narednim izborima (1990) ne bi došlo do pometnje u \"našem narodu\". Povratak izvornom nazivu zemlje Bosna i u istom smislu lančanog organizovanja bosanske političke scene bio je i ostao temeljni izazov i princip u borbi za reintegraciju i legalizaciju stogodina zabranjivanog i protjerivanog bosanskog naroda. Zati stoga je neophodno i hitno ustavno ukinuti SDA kao stub srama na koji se dvadeset godina sigurno oslanjaju sve antibosanske političke organizacije, dok bosanski narod pati, gladuje, boluje i beznadno gleda u kojem pravcu da ode iz zemlje, od kuće, od svega što čovjeka čini čovjekom!
SERBI SU ODUVIJEK BILI I OSTAJU JEDNA BIJEDA VAMPIRSKIH INSTIKTA BARBBARIJE I PRIMITIZMA, LAZI I KORUPCIJE, FASIZMA I TERORIZMA...!!! SERBIJA===MONSTRUM-TEROR ISTA-BARRBAR-AGRESOR-TERORA- ANTI-HRISCANSTVO...!!! U pozadini krsta i Isusa serbi poccinli su najgore zlocine protiv covjecanstva , barrbarije i najgorih instikta KOJE NI ZVJJERI NE POSJEDUJU...!!! I takve barrbare i monstrume vamppire, EU-a HOCE INTEGRISATI...?!!! CRNA EVROPO STA TI SE PRIPREMA...?!!! A STO SE TICE genocidne tvorevine serbskih barrbara primitizma i ubbica MI SMO SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE SVJESNI DA JE SERBSKI VAMMPIR AGGRESIJE SVE VISE AGGRESIVNIJI I OPPASNIJI...!!! BOSNO I HERCEGOVINO DODIK JE JUCE OBJAVIO RAT BiH-i...!!! Ocekivati za par dana najgori scenario...!!! Vammpiru serbiji je SIGURNO EU-a obecala integraciju ZA PAR DANA STO JE POVOD DODIKOVOM BJJESNILU I POZIVU NA ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!!
KASNO MARKO NA KOSOVO STIŽE. PA DA TI OBJASNIM NEKE STVARI NISTE DOBILI RATOM PA NEĆETE NI MIROM A ŠTO SE TIČE RATA TO JE BILO PRVO POLUVRIJEME A DRUGO POLUVRIJEME JE SPREMNO PUNO MORALA I ŽELJE ZA OSVETOM ZA SREBRENICU I OSTALE ZLOČINE,A AKO SVIJET NE BUDE DOZVOLIO RAT ONDA IMA ALTERNATIVA BIĆE PUNO MEVLIDA I NJEMU SLIČNIH.LIJEPO SPAVAJTE KOMŠIJE.A ZA BJELU KUGU SE NE SEKIRAJTE NASTAVITE TOM RETORIKOM DOĆE TURCI OPET DA VAM ŽENE MAJKE I SESTRE OPLODE.
Koji kreteni majko mila.
jado jadni. ti si dusevna fukara! izdajica kao i alija.
Za Antisrba i ostale: Vise nece biti rata u BiH. Ne spominjite oruzje jer se time vise nece baratati. Novi rat ce se voditi oko VREMENA. Ko se prije osposobi po radu, vecim prihodima nego rashodima u budzetu, brzem donosenju odluka, kako ekonomskih tako i politickih, taj ce dobiti BiH. Slazem se, bijela kuga zahvata prije svega Srbe ali i Hrvate. Ali ni muslimani danas vise nisu kao sto su nekad bili. Mladi bi da napuste zemlju zbog beznadja. U tom kontekstu, nije cilj Dodiku i Covicu otcjepljivanje. Drzavi je potrebna mnogo dublja decentralizacija, RS sa vise autonomije, Hrvatima posebna jedinica, muslimanima ostalo. To je sve. Zalite se Aliji sto je potpisao u Dajtonu da ste relativna vecina u BiH koju mogu blokirati dva manja naroda (koji opet zajedno su vecina u BiH). Nema na silu nista, Ili cete dati Srbima i Hrvatima sta hoce ili ce ova kvazidrzava zaista zavrsiti zivot na smetljistu istorije.
srbi i srbija su jedino teroristi na balkanu, nema naroda i drzave da nisu po*cinili genocide, etnicka ciscenja, ratne zlocine protiv covjecanstva, naoruzani svuda po genocidnoj tvorevini i SLOBODNO prave or.gije fasista i ratnih zloc.inaca u sred banja luke.!!!!!! Kome li ovaj kriminalac i fasista DODIK soli pamet , idi prosetaj genocidnom tvorevinom pa se bori protiv stotine hiljada srpskih terorista i srpskih bar*bara!
Mislis da ste vecina? E ovo je provala godine :D Bolje slusaj sta ti Rusi kazu i seli se u Novosibirsk
SULJO NEK TI BOG DA SNAGE DA ISTRAJES U OVOM BELAJU SA DUSMANIMA
Uplasila se dva GANSTERA-MAFIJASA-KRIMINALCA - FASISTA I DVA DIKTATORA \"DODIK I COVIC\" ustavnim promjenama da ce ko PRVO izgubiti SVE PRIVLEGIJE PLJACKE I KRIMINALA KOJE IM VEC GODINAMA SERVIRAJU NA TANJIRU NJIHOVE POLITICKE POZICIJE i POLICIJA MUP-RS, SIPA I OHR KOJI SUTE KO I TUZILASTVO BIH-e , PRAVOSUDJE BIH-e i MZ-A...!!! A ko drugo UPLASILA se dva GANSTERA-MAFIJASA-KRIMINALCA - FASISTA I DIKTATORA DODIK i COVIC da CE BITI SUDSKIH PROCESA I OPTUZBA PROTIV NJIH, jer SIPA, Tuzilastvo i Pravosudje BIH-e imaju SVE DOKAZE PROTIV NJIHOVOG ZAJEDNICKOG KRIMMINALA ali ih niti OPTUZUJU NITI HAPSE...!!! SAMO JE kriminalac-fasista i diktator milorad dodik do danas OPLJACKAO MILIJARDU EURA DRZAVI i GRADJANIMA BIH-e...!!! To svak ZNA...!!!
Al ce se ovo covicu da razbije o glavu samo polako,on nije svjestan sta radi.
HEBBO SERBE DODIKA I COVICA ONAJ KO IH DOVEDE U BOSNU I HERCEGOVINU I NA VLAST...!!! KO DRUGO OVAKVE IZJAVE SU DOKAZ DA JE VRIJEMA VRATITI BOSNI I HERCEGOVINI NJEN LEGALNI USTAV A TO JE USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE KOJI JE GARANT DEMOKRACIJE I JEDINI KOJI JE DO DANAS NASA DOMOVINA IMALA...!!! Znaci da je Ustav Republike BIH-e JEDINI TAJ KOJI JE DEMOKRATSKI i PREMA PROPISU I STANDARDIMA KONVENCIJE I ETIKE EU-E I SVIH DEMOKRATSKIH ZEMALJA...!!! Uplasila se dva GANASTERA-MAFIJASA-KRIMINALCA - FASISTA I DIKTATRA DODIK I COVIC da ce ko PRVO izgubiti SVE PRIVLEGIJE PLJACKE I KRIMINALA KOJE IM VEC GODINAMA SERVIRAJU NA TANJIRU NJIHOVE POLITICKE POZICIJE A ko drugo UPLASILA se dva GANASTERA-MAFIJASA-KRIMINALCA - FASISTA I DIKTATRA DODIK i COVIC da CE BITI SUDSKIH PROCESA I OPTUZBA PROTIV NJIH, jer SIPA, Tuzilastvo i Pravosudje BIH-e imaju SVE DOKAZE PROTIV NJIHOVOG ZAJEDNICKOG KRIMMINALA..!!!