Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLJA HRVATSKOG NARODA NIJE NESTO CIME SE MOZE I SMIJE TRGOVAT
Ha ha ha. Suljo snuje. Ministarstvo vanjskih poslova svakako srbima sada. Prošli put su ga imali bošnjaci. Predsjedavajući VM iz nekog od HDZ-a. Sve jasno k\'o dan. Jasno je to i Zlaji ali on rovari i stvara svim probleme.
@Hrvoje sami su se doveli da im sdp kulturno trazi jedno mjesto(volja hrvata koji su glas dali sdp-u).Kada veliko hrvatima bude jasno da samo konstruktivnom politikom mogu nesto postici onda ce ova drzava naprijed.
Ja predlazem da ministar bude onaj kome je najtvrdji. Svako mora dovesti svjedoka. Meni ce da posvjedoci mama Zelenog zuba. Njeni guzovi dobro poznaju tvrdocu mog Mandraka.
Tako, stvavite si Srbina u ministra vanjskih poslova, nikad u EU. A to je takvima goruća želja.;)
ili ide ovako... zasto Vi koji ste Ti, meni koji sam Vi kazete Ti, kad ja koji sam Vi, vama koji ste Ti kazem Vi... Valjda zato sto Vi, koji ste Ti, sebe smatrate Gospodom, a Ja koji sam Ti, smatram Tebe, koji ste Vi, jednakim meni koji sam Ti, i Tebe koji ste Vi smatram Svojim, a ne necijim drugim, i cije je mjesto Ovdje, ako ovo Mjesto smatra Svojim, kao sto ga ja smatram i Svojim i Vasim.
@DidaHOS....j.e.b.e.m.li ti Nev.jestu ako imas,
PP Podsjetio si me na jednu pitalicu Zasto Vi koji ste Ti meni koji sam Ti kazete Vi Kad ja Vama koji ste Vi kazem Ti
\"Tihić je konstatovao da još ne postoje egzaktni pokazatelji kako bi hrvatske pozicije bile podijeljene\" o hrvatskim pozicijama odlučuju Hrvati, tj. oni koji osvoje većinu hrvatskih glasova. Kad SDP ili HSP osvoje povjerenje Hrvata, onda mogu biti hrvatski predstavnici. Tek kad to bude veliko-bošnjacima jasno, ova država može naprijed.
Ovdje nista nije fer. Zivot nije fer, ljudi nisu fer, komentatori nisu fer, davaoci usluga i korisnici usluga nisu fer, zene nisu fer, i muskarci nisu fer, a politika nigdje nije fer. Svak trazi svoje i hoce da postigne svoje. Nase nije da tezimo da ostvarimo samo svoje, jer se te nase zelje kose sa zeljama drugih, vec treba zajedno da ostvarimo nase zajednicke interese... Sad jedni podrzavaju druge (iskreno ili u svoju i samo svoju korist), na stetu treceg. Drugi hoce samo svoje - entitet (uz podrsku ovih prvih) opet na stetu treceg. Treci....eh treci su tek prica za sebe. U trecima imas jos najmanje pet onih koji traze svoj dio u svemu i svaki od njih je protiv svakoga. Tu su jos i nezavisni ili zajednicki (CIK, MZ, Sudstvo, Elektroprenos...) koji sve pokusavaju implementirati i tumaciti kako bi trebalo, zakonski. Medjutim opet ona dva prva prave opstrukciju i zahtijevaju odlazak nezavisnih i podjelu zajednickih. Ako nastave ovako, u qrcu smo, sto je cilj prvih.....
DidoHOS i ovi ostali hercegovci ,zasto ne idete na portal (Poskok.info) i tamo ne prosipate pamet ,jer taj portal je jako demokratican ,kao sto je bila i NDH,
pretjerana upotreba lika klempave kreature u medijima i iznosenje njegovih imbecilnih stavova djeluje retardirajuce na ionako glup bosnjacki narod koji se najvise rabi u vicevima o sulji i muji.
Nije mi poznat razlog zasto vise nema prosvjeda u Cazinu Vjerovatno im je netko prisapnuo da su pocinili (neznam tocnu kvalifikaciju djela) prekrsaj ili krivicno djelo i da sama sankcija najvjerovatnije je znatno veca od tih 100 KM \"Pogledaj\" APSURDA Priopcenje od jucer SDA-SDP-HSP-NSRzB vezano uz opstrukciju implementacije izbornih rezultata i gdje pozivaju (optuzuju) i SIP-CIK da prestane s \"opstrukcijom\" A poznato im je da SIP-CIK po sluzbenoj duznosti mora istrazit sve navode vezane uz nepravilnosti na izborima Umjesto da \"skartaju\" NSRzB i time olaksaju posao SIP-CIK-u Sto cine I dalje su u koaliciji NSRzB ZASTO Kad znamo da sama kolicina upitnih glasova koje im je donio NSRzB nemoze bitno izmjenit izborni rezultat ostatka koalicije SDA-SDP-HSP Nemoze bitno izmjenit NIGDJE osim u segmentu GRADJANSTVA
jesu li dobili naknade ne znam, vjerovatno jesu, cim ne protestvuju, glasanje je bilo anonimno za nas. Svaki listic na kojem je glasano za NSRZB nije isti, na svako je glasano za tri kandidata i nijedna kombinacija kandidata nije ista.
ma znam, sve u krug vrtimo. Kod mene u ulici gdje zivim u KS, Lijanovici dobili 15 glasova, SNSD 15 glasova, SDP 70 glasova, SDA 70 glasova. 15 srba izaslo na izbore, hrvata kod mene u ulici nikad nije ni bilo. Dobili su mjesto u KS. Realnost je takva. Nazalost
PP Nesto oko cega bismo se mogli mozda i slozit U Cazinu 500 dusa prosvjeduje trazeci obecanu financijsku pomoc od strane NSRzB Mozemo li pretpostavit da je konacan broj biraca koji su pristupili izborima vodjeni obecanjem od 100 KM i znatno veci od tih 500 prosvjednika Ako znamo da svatko glasuje prema mjestu prebivalista, postavlja se pitanje Koliko Hrvata zivi u Cazinu Ima li osoba (stranka) kojoj ni najveci praznik demokracije (izbori to jesu) neznaci nista Ima li pravo predstavljat bilo koga a ponajmanje (vodjen samom nacionalnom strukturom Cazinjana) Hrvate
\"Široku lepezu hrvatskih stranaka\" ostavi za bošnjačku kvotu, dragi moj Suljo. Hrvati su dali glasove jednom i drugom HDZ-u, a vi svoju bošnjačku kvotu dajte mesarima i crnokošuljašima, ako su vam tako dragi, naša mjesta nećete dobiti!!!