Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dijasporac ako hoćeš baš da ispadneš kao neko ko nešto zna trebalo bi da znaš da se za Tihića govorilo i po novinama pisalo naveliko da mu je kodno ime \"MANE\"
A sta ako Seselj otkuca SLOBA TIHICA za Samac 1992? Ja sam siguran da Vojka ima dostup arhivi srbijanske obavijestajne sluzbe. Kodno ime Radoncica prema Slobodnoj Bosni je \"Scepo\", prema neimenovanom izvoru kodno ime SLOBA TIHICA je \"Bosanski Satelit\".
www.jasenovac-info.com
jeste grbavice... tooo jarane teorija zavjere... mi smo bolan previse paglu za teorije zavjere kako ti nije jasno?! kakvi crni agenti?! haj ti malo kod lokalnog shrinka nek te pregleda... meni se cini dijagnoza lagana sizofrenija popracena paranojom...
Tihic i Silajdzic su obadvojica cetnicki agenti. Kada se Tihic isturi da odradi posao za cetnike, onda napada na Silajzica kao na glavnog protivnika, bas zato sto zna da mu Silajdzc nece pokvariti posao. Svi cetnicki agenti igraju tu igru, podmecu nam Silajdzca na celo patriota, jer je on cetncki agent, pa da pomocu njega kontorlisu patriotsku BH javnost. To isto radi i ovaj \"zacudjeni\" tj. zbunjeni.
ma ovo je neka greska... ne moze biti da doktor nije pozvan? kako to? pa on je legitimni i jedini predstavnik bosnjackog naroda... on jedini i sam polaze pravo da se zalaze i bori za taj narod... pa on jednostavno MORA da svjedoci DOKTOREEE idi ti u hag sam iako te nisu pozvali... jel tako Rambo bambo, dijasporo i ostali? sta ce neki tamo klempo iz logora, fol on nesta da prica po hagu.....
zacudjeni, ti si tacnije receno zbunjeni. Gdje ti vidis podrsku nekim silajdjicima. Mi ovdje govorimo da bi bilo puno bolje za BiH da svjedoci neko drugi, jer kako Tihi skombinova tuzbu BiH protiv Srbije....... ako ne kontas, onda citaj malo sta i drugi pisu..
sada ne kontam rambe, dijaspore, grbavice koje danima tihica prozivaju da je izdajica roda svoga i pljuju po njegovoj bolesti, logorima, politici. konkretno radi se o gomili morona i idiota kojima je mjesto u kavezu uz uputstvo drzati dalje od kompjutera i muciti ih sa slikom tihica kada su neposlusni. sta je sada bagro, ne ide vam doktor da svjedoci jer on o ratu moze svjedociti samo o kvaliteti soba u de lux hotelima diljem svijeta. eto ode tihic da svjedoci protiv seselja, ne doktor, ne doktor, a ne ni onaj uljup od profesora Halilovica, a ne ni onaj beskicmenjak od Belkica, a ne ni onaj kepec od Grahovca ode Sulejman Tihic da svjedoci pazi sad ovo PROTIV seselja. ha ha ha ha ha ha ha ha
cetnik cese s cetri prsta cudnovata li je vrsta simbol centik s tri prsta zaostala cudna vrsta nezna s oprat s pet prsta cudnovatog sorte krsta ostat ce mu nis da brsta cetnik smrdi cudna vrsta osta pusta srbska krsta jeste cudna srbska vrsta cetnik bsrta tudja krsta osta pusta srbska vrsta nebeskoga svoga krsta nema vise cetnik kusta cudna jadna mrtva vrsta osta pusta srbska vrsta... BOSNA4EVER!
Neki misle da Tihic boluje od Stokholmskog sindroma. To je kada pacijent obozava svoje mucitelje. Vidjecemo da li ce i Seslju pomoci kao Dodiku i Republici Srpskoj.
Sta pricate prcoladijo odvratna ona .. seljacine dosli ste iz okolnih sela .. KAD JE TREBAO DA VAS TIHIC BRANI NISTE TAKO PRICALI GORI STE I OD SESELJA I SVIH CETNIKA .. GOVNA FUJ !!!
cuti bre dole placenice sbihovski!!!!
Thimir ce priskociti u pomoc Seselju samo ako ocijeni da ce to pomoci \"Srpskoj\", inace nece, nego ce glumiti patriotu. Thimir ne radi nista zbog Ddodika, nego samo zbog \"Srpske\".
tako je Kita !!!!!! Usput, kaki ti je to nik Kita, hehe....
Eto Seselja na obodi namah.Nije mogao dobiti naklonjenijeg svjedoka.