Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se nije lijecio u bosni mater mu jebem sugavu
Zna on da su ti doktori na poziciji zbog članske kartice a ne zbog stručnosti.
gofno jedno
Dabogda crko.
Za politicara nema vece degradacije nego da mu natovare da je bolestan, jer tad je neupotrebljiv i ispada iz igre., a ovaj zadnji pasus je bas "natovario" svasta: "Kako je ranije saopćeno iz SDA, od djetinjstva do sada, Tihić je imao ukupno četrnaest operacija, počevši od krajnika, slijepog crijeva, zapetljanja crijeva, povrede noge, kuka, debelog crijeva, pluća... ". Revansizam, sinoc su ih u onoj nekoj emisiji na FTV-u sve pobrojali osim njega, pa mu sad uzvracaju :).
Ajd ugini, da ti prestanu objavljivat tumor taj, odnosno glavu.
Što bi se dogodilo kad bi se naša Vlada našla u pustinji? Prvo bi se čudili, zatim bi sazvali sastanak i onda bi pesak poskupio.
ostaje tihic a bakir preuzima vec je i najavio http://www.youtube.com/watch?v=3dnBOaZ98_g
Dabogda. To je manje-vise zavrsena zivotna i politicka prica.
NAS TELETABIS,AMA BAS NISTA NIJE URADIO ZA OVU ZEMLJU...JOS GA LIJECE NASIM NOVCEM
Umri, ne zauzimaj medijski prostor.
Zao mi je svakog covjeka koji oboli od ove opake bolesti, pa tako i g. Tihica. Ali kakvu sliku daje ova vijest narodu ? Dake, kod malignih oboljenja u Bosni i Hercegovini nema NIJEDNE ni klinike ni ljekara/hirurga koji mogu osposobiti adekvatno lijecenje!!! Znaci nije vise ni stvar para, vec ZNANJA i OPREME! Dok neki pacijenti nemaju ni hemoterapije (!) da prime, jer bolnicama fali taj citostatik, politicari imaju hvala Bogu dovoljno para i mogucnosti da budu tretirani u najboljoj klinici Njemacke u roku od dva dana. Tesko ovom narodu, niko ga zastiti nece ni od cega.
PA djesi tihicu, golf palicom te spucam!
ostani malo ovde Tihicu da vidis kako je euro zaradit
Tihic kralj , da se sto prije vratis u bih
kralj propasti, majku svoju j*3o
Nadam se da ce 99.9% Bh politicara zvrsit u inostranstvu na nekom lijecenju..
Merkel et doso ti TIHI sad ce ti sjebat Njemacku
Šta je reć, može se komentirat članak...
zlatko platio clanak