Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vrijeme ucini svoje i ljubavi dodze kraj.Oticicu negdje daleko samo da te zaboravim.Jer ti mi bjese sve.Ti si mi bila istina u koju se nekad davno zaklinjah ja.Ti si mi bila sve.
i tako srpskom licemjerstvu nikada kraja...... ne valja silajđić, ni GAnić, niti bilo koji musliman koji je odbranio Bosnu jer nije dopustio da napravite BIG SERBIA, i kao oni doveli do propasti BIH...možda do propasti ideje BIG SRBIA, po tome onda i Dodik dovodi RS do propasti??????
jednostavno neki ne mogu da podnesu činjenicu da su muslimani počeli stajati na noge. jer dok su sve srbi bili učitelji ni jedan musliman nije mogao biti odličan učenik. jednom sam našao svjedočanstvo u kome učenik ima sve četvorke i jednu tricu i prošao je dobrim...jer je musliman..on ne smije imati više..tako se neće moći upisati u dobru školu i doći na neko dobro radno mjesto, pa će se to mjesto prepustiti nekome drugom,neznalici..ali samo nek nije musliman.
ZNA LI NEKO JEL GANIC JOS TRAZI KOFERE PO LONDONU ILI SE NEGDE SMJESTIO I DRZI PREDAVANJA??? ZANIMA ME JEL U JEDNOM KOFERU JE IMA VIBRATORE OD CERKE EMINE PASE ONA SADA JADNA BRINE PA DJELUJE KAO IZGUBLJENA-ONA VOLI VIBRATORE JEL PO SARAJEVU SAMO OBREZANI A TO JE NE ZANIMA- E MUSLIMANI KAKO VAS LAZE HARIS U OCI ALI TO VAMA NE SMETA ;SAMO POLAKO DOCI CE ON NA RED JEL SU NJIH DVOJICA PAR ZLOCINACA KOJI JE ODVEO BOSNU U PROPAST-@INFO UPRAVU SI ZA CENZURU ALI OVDE SMO DA OBRAZUJEMO MUSLIMANE
@sa je minhen pedesrcicu, cim neko kaze istinu ti vrijedajs i pljujes? sta ti perdercicu srpcicu imas kriikovat eminu ganic? pa tvoje kurvetine i pusi kite srpkinje nemogu prema emini ganic imati ni pojam obrazovanja, kulture, skromnosti i pravedne osobe...... gdje god je dosla srpkinja na vlasti ona je sjebala bosnu hercegovinu, a po ambasadama i ministarstvima poznato je kako spijuniraju i prave zamke bosnjacima...... tihic je jedan od najvecih rusitelja bosne i hercegovine, skinuo je boyla advokaa, nije trazio reviziju procesa protiv srbije, nije nista uradio konkretno pozitivno za bosnu i hercegovinu, on nicemu drugome ne sluzi vec unisitavanju bih-e.......treba pod hitno ihicu priisak da se izjasni za sve neprijateljske poteze i izdaju bosne i hercegovine....
od baaliya se svemu nadat samo ne necem ljudskom.
@sarajevo-x Sta je, shupci sa sarajevo-x? Cim neko nesto istinito napise za Z L O C I N C A GANICIJA, vi zabranite komentare... Mozete K U R C U zabranjivati, ali ISTINU NE MOZETE SAKRITI... Preko sto hiljada gradjana BiH je zaleglo pod zemlju. milion i otjerano sa njihovih ognjista, a od ostalog napravljeno najvece roblje u Europi, DA BI SE Z L O C I N C I: GANICI, SILAJDZIC, KARADZIC, KRAJISNIK, IZETBEGOVIC I OSTALI OBOGATILI.. Pokusavate da poturite vijest o hapsenju L U D O G BATKA u Spaniji kao protutezu Ganiciju.. I jos pitanje za EMINU GANICI: KAKAV JE OSJECAJ BITI KCERKA R A T N O G Z L O C I N C A, i to ne bilo kog nego JEDNOG OD GLAVNIH KOJI SU ORGANIZOVALI R A T U BiH???
NAKON TOGA ISPITATI GDJE MU RODJACI RADE,KAKVE SU IM KVALIFIKACIJE, NAKON TOGA ISTIMA ISPITATI IMOVINU, VIDJETI ODAKLE KLEMPAVOJ IZDAJICI SILNI STANOVI PO SARAJEVU I DA LI IH JE IMAO PRIJE I DA LI IH JE OD PRIJAVLJENJE ZARADE MOGAO IMATI. NAKON TOGA CUZA.
KLEMPAVU IZDAJICU PRVO PORAZITI NA IZBORIMA, A ONDA ISPITIVATI SVE NJEGOVE MUTNE POSLOVE, KRENUTI OD ENERGOPETROLA U BIH, PA PREKO PRODAJE ENERGOPETROL SKLADISTA U CENTRU ZAGREBA. TO JE LICNO DJELO KLEMPAVE IZDAJICE. NAKON TOGA ISPITATI ZASTO MU JE IMAMOVIC DAO BESPLATNO VW PHEATONA VRIJEDNOG 300 000 KM I KOLIKO VW UVOZI U BIH I DA LI PLACA ISTE CARINE KAO I OSTALI PRODAVCI AUTA. ONDA NASTAVITI SA BH TELEKOMOM I VIDJETI KAKVO JE TU STANJE.
Zalij mokracom Ratko i proci ce ko rukom! Kad ces ti \'vamo?
Ti koji se predstavljas kao Minhen neka te bude stid i sram! Forumas @Minhen je nestao u noci 1-2 drugi mart u Minhenu. Tu kobnu noc je radio kao i obicno u gay baru zajedno sa svojim prijateljima AKADEMIKOM i OBILICEM. Otac Minhena je inace vlasnik gay bordela. Carl Bremmerharth moj sef u BMW-u je tu noc bio Minhenov zadnji musterija. Covjek je sada pod istragom i morao je da da izjavu sta je bilo te kobne noci. Ukratko: MInhen je kao i obicno Analiziran od strane Carla, dobio je napojnicu u visini od 100 eura za dobro odradjen posao i od tada mu se gubi svaki trag. Jak pederski lobi jos uvijek skriva AKADEMIKA i OBILICA jer bi oni trebali da daju izjavu sta se desilo sa Minhenom. Sumnja se da je pokraden od ove dvojice. Zato, ti bezdusni stvore koji koristis nick Minhen pomisli malo na svoju djecu i iz pijeteta prema svim zrtvama trgovine ljudima prestani da to radis bar dok se ne nadje tijelo legende gay barova u Minhenu, momaka pod nikom Minhen. Neka mu je laka crna gay zemlja
@minhen .....ko o cemu ove glupe seljacine sumske o nekakvom loju......ja stvarno ne kontam......jesu li to moroni ili totali moroni........jeste cobani......mi se svi grupno namazemo lojem od ovna prije nego bilo gdje izadzemo.........hahahahahaha..........mars u pm krmad smrdljiva !!!!!
@minhen......nevjerujem da je to Pekina mama bila......to je tebi tvoja prasica malo sisala......ti nastrani mali monstrume........a bule se sasvim sigurno ne bave smrdljivim cetnicima.........to vi samo u svojoj maloj bolesnoj glavi mastate sve i jedan......jer nema vise rata pa nemate cobani sta silovati !!!!!!! Sto se tice nekakvog loja........itd......to je minhenu tvoj mozak u loju i masti pa ti sve oko glave smrdi........uostalom koliko se sperme nagutas na poslu........nije ni cudo.......
\"Stvar je do nas. Mi trebamo sjesti i razgovarati, biti spremni i hrabri činiti kompromise. Mislim da sadašnja generacija aktuelnih političkih lidera nema te spremnosti i hrabrosti, te da ne trebamo gubiti vrijeme na tome\", rekao je predsjednik SDA. A da vi onda SVI date OTKAZ kad niste spremni! PAtite taj jadni narod samo.
Tihomire, tako je ne treba nista raditi prije izbora ionako si na vlasti. Cekaj mozda te nepismeni iu rusrskih oblasti tj. seljaci preko SDA ponovo izaberu. Ne bi ni ja nista radio da sam na tvom mjestu. JEr ko zna, mozda i izgubis na izborima i sto si onda radio...za koga. Zaato sjedi i uzivaj. Budi sretan da si u fotelji. Jebes narod , narod je uvijek bio na dnu. Narod valja samo na dan izbora, a kasnije ko ih jebe.