Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je da se treba suprodstaviti negiranju zlocina , i treba uciniti sve da se to ne zaboravi, isto tako treba pamtiti i kukavicluke , lopovluke i takodje ne zaboraviti sramne poteze politickih lidera i elita ....
Nema smiješnije stranke od SDP-a. Već 3 godine vladaju a ponašaju se kao opozicija. SDP je psihijatrijski slučaj i opasan po društvo...
eee tihicu tihicu zalosno je to sto si imao tu sudbinu, ali je jos zalosnije sto i pored svega sto si prosao, nakon agresije sa svojom SDA opustosio zemlju i gradjane doveo do siromastva
Ma ovo je samo jos jedno skretanje paznje javnosti starom temom sa aktuelnih problema koji haraju ovom drzavom. I upalit ce, ko i svaki put do sada.
Kad se SDA spomene odmah komentatori postanu multinacionalni. A komentari obavezno sa dozom fašizma. Mirko, Slavko, Zlatko...
Trebamo učiniti sve da se nikada više takva vremena ne vrate i da se više nikada takvo jedno zlo ne ponovi bilo kome, ali i da odgovorni za te i sve druge zločine odgovaraju", poručio je Tihić. i ti klempo i svi ostali nacionalisti sirite mrznju medju ljudima da bi osigurali svoje fotelje . i ako mozete da saberete dva i dva docicete do zakljucka da takvo vase ponasanje vodi tome da se ti zlocini ponove .
Tihomir je mala maca u odnosu Lagumdije i Radonjcica....
Ti Tihiću živiš u 1435, dakle u petnaestom vijeku, kako ti nije više muka stalno jedno te isto pričati, i papagaj bi dosada promjenio ponavljanja, ali ti nikako. Suprostavi se ti najvećem lopovluku, svim vrstama grabljivosti i krajnjeg nemorala. Suprotstavi se najljućoj bijedi i siromaštvu, 80% ljudi na tom dijelu gdjese ti suprostavljaš svemu i svaćemu radi interesa lopova, živi tegobno i smrtno jer ne mogu doći do adekvatnih lijekova. Ja većeg tokmaka u životu nisam vidjela, i još uz to, imaš li kog kuće ogledalo, dakle u potpunosti si stvarno isti onaj Gargamel, i stvarnoje tako.
mama ti je idiot što nije abortirala to što je rodila stoko infantilno primitivna. Prezivio si da pises gluposti po portalima, sta bi jos htio.Sta si ti uradio za drzavu?
Zločini koje SDA SA SVOJIM SATELITIMA čini iza rata su pogubniji od ratnih. Privatizacije, otimačine, zapošljavanje poslušnih, a ne sposobnih, diplome dobijene zadva tri dana, najviše je SDA kadrova. Bakir i Bakirovica i njihove ujdurme, a o nižim službenicima se ne da ni pričati ni pisati. Umjesto da bude prirodni vodić naroda, SDA se poistovetila za Zagunđijom i ostalima. Zato očistite svoju avliju pa bujrum i moju. Inače nema ni glasova ni pasova.
Tihiću, ako si i bio u logoru uredno si to naplatio, a šta će oni jadnici koje ti i kompanija strpaste u "nacionalne logore-torove", pa opustošiste, ko će za to odgovarati i kada??? Zar nije ZLOČIN što Gargamelu ti i tvoja bagra obarate "ZAKON O ODUZIMANJU NELEGALNO STEČENE IMOVINE", jer jadni napatili ste se pljačkajući!
ti se suprostavljaš ima 20 godina al nekako mi to vehto
https://www.youtube.com/watch?v=kjRZ7aPbN_w
Šta ima komunjare, može li se i jedna vijest objaviti da se ne sjatite k'o po komandi. Eto Zlatko i izdajnici su nas uhajrili, nismo ovako slabi i podjeljeni bili nikada od rata na ovamo.
Dobro drug ali šta je on ovdje teatralno izjavio? NIŠTA. Jer ovo su kopirane riječi koje mi znamo, i ne treba da nas podsjeća neko ko kaže da je zločin bio i u 'Dobrovoljačkoj'. Pa gdje su izjave tipa;: MORAMO SE ODLUČNO SUPROTSTAVITI KRIMINALU, NEZAPOSLENOSTI, BIJEDI, PROBLEMIMA U ZDRAVSTVU GDJE SE JEDAN 'CT' SNIMAK ČEKA 6 MJESECI, A MAGNETNA REZONANCA 12. CIJENAMA HRANE KOJE DIVLJAJU, KRIMINALCIMA KOJI UDARAJU I UBIJAJU POLICIJU, JADU, BIJEDI I OSTALOM!!! E ONDA ĆU 'GARGAMELU SKINUT KAPU' A OVAKO, TO MOŽE PRIČATI TEBI I TAKVIM KOKOŠARIMA KOJI PADAJU NA OVE ŠUPLJE!!!
Ne bi bili razjedinjeni da su obečanja dana u ratu samo pola ispunjena. Idiote, 5% SDA-ovaca, čini zločin nad 95% Bošnjaka. Ova se tema treba otvoriti, a takođe pustiti da policija i tužioci rade svoj posao. !$-ta je veoma blizu - biće belaja.
E moj konju, sad si se sjetio da treba kad si jednom nogom u mezar zakoracio...
I finansijski zlocini su zlocini, a ti ih tihicu negiras uz uzrecicu "po zakonu"...
Cuj Vukovar okupiran...za jednog ozbiljnog politicara to je neozbiljna izjava
Mozda,ali pozicija mu je jos uvijek ozbiljna,politicka naravno
mani se vise price o zrtvama dok ne osigurate posao za one koji su prezivjeli
Ma daj dovela nas je vasa politika dovde i sad jos dajes sebi za pravo da govoris nesto... Strasno!
Klempo ne rise, uradio si 100X vecu torturu nad gradjanima ove zemlje svojim kriminalom, nego sto su tebe patili u logoru. Od...i vise sa ledja ove zemlje i poreznih obveznika, unistili ste sve sto ste dotakli