Šta ima komunjare, može li se i jedna vijest objaviti da se ne sjatite k'o po komandi. Eto Zlatko i izdajnici su nas uhajrili, nismo ovako slabi i podjeljeni bili nikada od rata na ovamo.
Dobro drug ali šta je on ovdje teatralno izjavio? NIŠTA. Jer ovo su kopirane riječi koje mi znamo, i ne treba da nas podsjeća neko ko kaže da je zločin bio i u 'Dobrovoljačkoj'. Pa gdje su izjave tipa;: MORAMO SE ODLUČNO SUPROTSTAVITI KRIMINALU, NEZAPOSLENOSTI, BIJEDI, PROBLEMIMA U ZDRAVSTVU GDJE SE JEDAN 'CT' SNIMAK ČEKA 6 MJESECI, A MAGNETNA REZONANCA 12. CIJENAMA HRANE KOJE DIVLJAJU, KRIMINALCIMA KOJI UDARAJU I UBIJAJU POLICIJU, JADU, BIJEDI I OSTALOM!!! E ONDA ĆU 'GARGAMELU SKINUT KAPU' A OVAKO, TO MOŽE PRIČATI TEBI I TAKVIM KOKOŠARIMA KOJI PADAJU NA OVE ŠUPLJE!!!
Ne bi bili razjedinjeni da su obečanja dana u ratu samo pola ispunjena. Idiote, 5% SDA-ovaca, čini zločin nad 95% Bošnjaka. Ova se tema treba otvoriti, a takođe pustiti da policija i tužioci rade svoj posao. !$-ta je veoma blizu - biće belaja.
Prikaži sve komentare (43)