Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog ce nama pomoci, dao nam je naftu samo je trebamo izvaditi. A ove futavce nesposobne otjerat. Glasat ćemo brate za Batka i stranku kokuza. Nema cojek sta izgubit, dojadilo mi tihića i dodika gledat na tv-u vise.
Vidi Sulje vidi Suljkana rodjaka Izetbegovica e tacno Bosnjaci boljeg lidera nacije i ne zasluzuju. Samo neka je jadan da se oni mogu poistovjetiti sa njim :-)
Tiho Tihicu kralju nas, mi te volimo mi te volimo od ljubavi nase nema nista jace!!!!! A ni Bakir nam nije mrzak.
@pretorijan !! Opet pises gluposti,to je tvoj maksimum.
@ tambura Ova \'tambura\' je bas tambura u pravom smislu rijeci. Ti si jedan primitivni, neobrazovani bezveznjakovic i pretpostavljam da nisi mako dalje od dva, tri razreda srednje skole..!!! Nacin na koji ti \'komentarises\' je FUJ..!! Zivim u Federaciji i socijaldemokrata sam, tako da mi krajnje infantilno djeluju tvoji komentari.. Sreca je sto ovdje nema puno takve pasmine poput tebe. Djelujes potpuno stupidno..!!
Da da fantazirajte vi o turskim genima to radite non stop i masete njiha\" zastavama dokazi govore da u nas nema ni 3% turskog gena ni u vas al u vasim la.zivim glavama svi smo mi turci I u vicevima govore samo o muji i hasi znaci vasoj \"bosnjackoj\" pameti hahaha vi ih sad su turci sad ni su sad su bosnjaci pa su onda Srbi pa su onda titovi pioniri pa su onda nekakvi bogzumili pa sui onda patareni pa onda vide da su pogresili pa su vec iliri pa onda ukapiraju da su nekakvi bosnjaci pa onda kad jim zatreba opet su bosanci pa kad zatreba fiktivni bosnjaci itd itd JA-DA I BE-DA! IZDA-JICE RODA SVOG!
nek si ga mršno dodo...
Dvadest godina ova ihtijarska lopurda prica istu Alijunu suplju pricu koja ide ovako: Ujutru kada se ustanem ja MISLIM JEDNO, POTLJE PODNE MISLIM DRUGO, A NAVECE SPAVAM JER SAM SE DOBRO NAJEO...Mejtefska skola....
Naš Tiho ( za dogovore i kompromise) otišao kod svog ideološkog mentora u Laktaše da napravi još jedan kompromis na štetu Bošnjaka a u korist Srba i Hrvata, samo kako bi Joe Biden njega proglasio koooperativnim. Tihi je čocjek koji je na Hadž otišao 2005 godine ne radi vjere već radi relaksacije i provoda i radi političkih poena a od 2005 imali smo izdaje u vidu aprilskog, prudskog, i butmirskog paketa u cilju mirne desolucije Bosne i Hercegovine koju je Tihi ponudio Dodiku i Čoviću. Tihomir i da lje misli da, ako je Alija u septembru 2002 pred one izbore u Zetri poručio Bošnjacima da je klempavi matičar njihov novi vođa, da je on i dalje vođa. Međutim Tihomir predstavlja onih 10% Bošnjaka u BH Telecomu, Elektroprivredi, Bosnalijeku i svim drugim državnim institucijama i boljestojećim preduzećima, gdje ih je SDA uvalila. Npr Nađa Lutvikadić ili Jasminko Akšamija ili onaj Rešidbegović normalno je da će glasati za Tihog drugačije do posla ne bi mogli doći. Tihi za dogovore i kompromise
@Pretorian mojne nama gurati tu pricu o Turcima. Imas ogledalo u kuci, pogledaj se i vidjeces pravog Turcina. Tako izgledas zbog 500 godina Turskog prebiranja po nevinosti Srpskih djevojaka. Zato nemoj da nas vrijedjas jer time vrijedjas vjeru pradjedovsku. Dedo Mehmet ti se negdje u Anadoliji, u grobu vrti, kao propeler na avionu. Baba ti je primala ki.tu djedovu, a ti primi vjeru pradjedova. PS Ovo o vicevima grijesis. Nisu glupi Bosnjaci, nego BOSANCI, a tu i ti pripadas, svidjelo ti se to ili ne.
Ljudi moji, zacerajte ove stare konje u 3 pm, oni se hrane i bogate na goloj mrznji. Pa moj covjece, reci ti sebi sad ovo: bi li ti volio i da tvoje dijete bude \'uspjesno\' u ovakoj igri, da tvoje dijete bude \'ministar\', a pravila \'igre\' ovakva? Nemoj meni odgovorit, nego sebi!
A daj ne seritevise, nego svi odmah u penziju, lopovi!!! Sta je sad - ne mozes se dogovorit sa Dodokokom?!?! What a news! Pa to je jasno svima do sada!!! Sjasite svi, pizde nesposobne, pustite sposobnije i mlade od sebe da kroje sebi svoju buducnost!
A bolida u vicovima što ne uzmeš nekog native speakera da te nauči serbski
-Tihomire Yebo te dodik.
Potureni bosnjak hahahahahahahaha sta sve nece gl.upi bosnjak izmisliti da bi sakrio istinu od samog sebe. Gl.upi bosnjaki poznati po tome cak su i u vicovima!
Sule sto si dos\'o na poso rascupan? Divi ti glave kaka je. Hajde malo se uredi, pa kreni ponovo ... nema smisla.
JOJ POSTOJE LI ODVRATNIJE FACE NA BALKANU OD OVIH LJIGAVIH POLITICARA ?????